Friday / 27.02.2009


DRICKS. Idag kommer jag säga upp mig från jobbet. Sista dagen blir på torsdag, sen kan jag vara ledig när syrran kommer ner och hälsar på nästa helg. H glöm inte att baka ett gäng kokosbollar till mig! Ha en underbar fredagskväll, själv ska jag flörta med gästerna under happy hour, i want tips.

Emotions. Thoughts. Butterflies.


PIRR. På det känslomässiga planet har det varit stendött sen jag kom till paris, men plötsligt har jag inplanerat tre dejter i helgen. Hur hände detta? 

Bildserie


I LOVE YOU LL.

Questions and answers

Cissi har ansett mig till månadens blogg och körde därför en kort intervju med mig:

Hur kommer det sig att du bor i Paris just nu? Studier? Berätta lite. Jag och två kompisar flyttade ner till Paris i slutet av september för att gå en franskakurs på Sorbonnes universitet. Kursen slutade för en månad sen och nu jobbar jag i stället på ett café som servitris. Jag bestämde mig för länge sen att jag nån gång i framtiden skulle bo i Paris. Jag älskar denna staden! Vart i Paris shoppar du? På American Apparel, H&M och Kiliwatch. Annars finns det sjukt många bra secondhand affärer, men jag är inte bra på secondhand shopping, har inte tålamod till att rota igenom allt för att hitta nått som passar. Vart i Sverige bor/bodde du? I Mölndal (precis utanför Göteborg) och under sommrarna på Kalvsund, en liten ö på västkusten. Vad är ditt största intresse i livet? Kan inte svara på den frågan i singular. Mina största intressen är nära och kära, resa, kläder och dans. Du har riktigt snygg stil, hur tänker du när du väljer kläder? Well thank you! Jag köper det jag tycker är snyggt, oftast sånt som jag sett på bloggar, eller kläder som folk har på sig på stan. I Sverige är jag bara en i mängden när det gäller min stil men här sticker jag verkligen ut. Folk brukar påpeka att jag har snygg stil. Vad tycker du själv är signum för dig? Perfektionist. The Killers eller Coldplay? Lyssnar inte speciellt mycket på nått av banden, men jag har fler Coldplay låtar i mitt itunes program. Favoritblogg? Har cirka 20 bloggar jag följer dagligen, men favoriten är Karolines a.k.a Fashion Flash. Vad är det bästa du gjort? Flyttat till Paris, utan tvekan! Berätta nåt om dig själv som man borde veta! I framtiden hoppas jag att jag kommer jobba som designer av något slag, jag älskar mousse au chocolat och jag dejtar just nu en fransk skådespelare.


Som i en film

090220. Daten med den franska skådespelaren igår var sjukt trevlig. Vi möttes i marais och gick till en mysig bar där vi drack varsin drink, sen hoppade vi på hans motorcyckel och tog en sväng i norra paris. När han hade visat runt de mysigast delarna stannade vi vid en kanal, tog en promenad och jag fick testa att köra hans motorcyckel. Det kunde gått riktigt illa med tanke på att vi körde precis vid vattnet och jag inte hittade bromsen först. Sen skjutsade han hem mig och sa bonne nuit.

High heels, champagne on the metro, socialising all night long.


SOCIAL CLUB. Igår mellan tolv och halv sex hängde vi på social club. Det spelades electro musik hela kvällen, vi drack corona med poeter, fotografer och en skådeseplare. Sjukt nice klubb, dit ska jag igen! Dags att slänga på sig kläder och sota ögonen, ikväll blir det rendez-vous med skådespelaren.

Headline


BALCONY. Dagens planer: äta frukost i solen på balkongen, städa lägenheten, köpa öl, förfesta med V och dra till social club med Vs date och hans vänner. Har inte gått ut och festat sen nyår, ikväll/inatt blir det parrrty.

Monday / 16.02.2009


NAKED. Vill plocka fram mina shorts och gå omkring med nakna ben varje dag. Jag hatar mina tights, leggins och strumpor. Vill dumpa allt i en papperskorg.

Fck valentine's day


NOBODY. Ingen boyfriend att dela denna dag med. Det borde vara en av de finaste dagarna, men för mig är det istället en av de deppigaste. Påminner mig om att jag inte har någon, att jag är ensam. God natt.

Trashy + iggy


IGGY POP. Ny tee, nya brills och nyslitna jeans. Nu blir det några gratis rundor på en irish pub vid saint michel, gött att man känner bartendern.

Our time in paris, live


Time alone; walking the streets


HUSTAK. Idag var en mycket härlig dag. Den började med shopping på h&m, sen tall café latte på starbucks och till sist en halvtimmas konverserande med tjugoettåriga A. Jag stod och kollade på alla skridskoåkare och plötsligt kom han fram och frågade om jag ville ha sällskap.. varför inte? Nu ska jag klippa sönder mina jeans och laga köttbullar som jag hittade för extra pris på atack.

Wednesday / 11.02.2009


ZIP IT. Det är sol idag och jag är ledig. Ska gå ut och njuta av paris by my self.

Finn fem ben


SKÄRPA. Inflyttningsfesten igår var sjukt trevlig med en blandning av svenskar och danskar. Balkongen samt vinglasen invigdes, vi sjöng högt till klockan halv tre på natten (förlåt kära grannar) och skrattade som fan när P plötsligt posade med tre ben. He's da bone collector. Just nu äter jag kebab och dricker kall mjölk.

It's snowing outside. I'm eating chocolate while cleaning the bathroom. Moving in party tonight; polaroid and champagne.

Pause från städandet.


Thursday / 05.02.2009


RESUME. Födelsedagen spenderades först med åtta timmar på jobbet, sen blev det indisk mat med S oh V och vid tolv tiden hamnade vi på en bar vid bastille. Got to got, ska servera 29 norskar ikväll.

Nitton, det är nice


BDAY. Nu har jag varit nitton i nitton minuter. V har bjudit på vindruvor och b&j's och spelat en happy birthday låt för mig. Bilden togs vid tolvslaget, fresh

Take off pizza and coke on the floor in our new appartment


LYCKA. Äntligen har vi flyttat in i vår nya lägenhet! Den är fortfarande sjukt jävla disguisting men när vi har skrubbat och skurat klart varje vrå, möblerat om och tatt en tripp till ikea kommer den vara underbar. Men idag kom jag inte spec långt med städningen eftersom jag låste ute mig själv. Det slutatde med att jag fick hjälp av min granne att klättra över från hans balkong till min. Tur att jag inte ramlade för vi bor på sjätte våningen, vilket betyder att det är minst 100 m ner till marken. Skriver mer sen.

Hanging out + polaroid