Beroende

                             
Är beroende.
Så jävla kul.
För alltid.
Dance.


2 systrar = 2 garderober


Citat #3

"Det enda som är säkert i livet är döden"

Vera the hero

Det blev ett litet äventyr igår kväll då jag, dumt nog, råkade glömma nycklarna hem.

Samira, Vera och jag gick ner till den grekiska restaurangen för att äta gott. Det var inte gott - utan ljuvligt! Plötsligt kommer jag på att jag inte har någon nyckel och att ingen är hemma. Shit! Men så tänkte vi kolla om nått fönster kanske stod öppet, då skulle vi kunna hoppa in där lite diskret. Men självklart så var det stängt överallt... Även balkongdörren var stäng, men inte låst. Aha! Började leta efter en stege, men sen kom vi på att man kunde ta sig upp utan en. Så Vera slängde av sig skorna och började klättra. Emma: "det här känns som ett vänneravsnitt" (jag menar hur ofta bryter man sig in i sitt eget hus?) Plötsligt var Vera uppe på balkongen. Vera: "shit va smidig jag är ändå!" Sen var det bara för henne att kuta genom huset för att stänga av alarmet som tjöt. Sen öppnade hon dörren för mig och Samira och sade glatt: "I'm a hero!"  


I'm a rich bitch

Slutade tidigt idag och hade inget att göra efter skolan, så jag tog mig en liten tripp till Kållered. Varför det blev just Kållered är för att där finns Skopunkten - tag 3 betala för 2! Jag vet att de inte har den bästa kvaliten, men what ever. Tänkte att några nya skor skulle sitta fint nu till hösten. Jag höll mig inne på Skopunkten ett bra tag innan jag kunde bestämma mig (surprise!). Men efter många provomgångar så fick jag ihop 3 par skor. Det blev ett par bruna stövlar, ett par svarta pumps och ett par ballerina skor. Svängde även in på Lindex innan jag gav mig av. Där blev det en härlig höst sjal, ett lila/guld armband och ett silverpennskrin (köpte det pga priset som var 29kr). Nu kommer jag vara ballast i klassrummet. Ha!  


En grouda

Livsglädje. Så härligt att vara tillbaka, skrattar åt allt möjligt och flummar som bara den. Älskara mina söta klasskompisar, härliga människor! Nähä nu är det dags att fixa sig nått att äta och sen blir det Vänner, Idol och Heroes (vet inte vad jag skulle ta mig till utan tv). Härligt att sitta inne under en filt och mysa, medan det är höstväder ute, kallt och regnigt. Äh, vem försöker jag lura? Längtar redan efter värmen.. vill tillbaka!

 

Väntar på paket
Armband - Cocoo
Stickad kofta - Ellos
Topp/Klänning - Ellos
Skinn kjol - La Redoute
Strumpbyxor - H&M
Töja - H&M
Tulpankjol - H&M
Cardigan - H&M

Hösten

image607

Nån mer än jag som gillar tjejens outfit?
Höstigt snyggt enligt mig!

Frihet

image609 
                                                      - Jag kan andas.


Aujourd'hui

Åt våfflor och promenerade med Mimmi och Sparris idag. Härligt! Ska skratta när rören är borta.

"Men vi slänger bara in henne i bilen, ok?"


På fredagen var det Håkan med härligt knasiga människor på Liseberg


Dagen efter var det party som gällde, Carro skulle firas rejält!


Vi förberedde oss i god tid innan det var dags att kidnappa födelsedagsbarnet 


Carro blev riktigt överraskad och efter att hon slutat skaka var det party time!

Igen

Nu skulle jag egentligen dansa.
Jag skulle ha en helt underbar känsla av glädje inom mig.
Men istället sitter jag här.
Har brytit ihop igen.

Jag är stark

Det värsta är nu över, hoppas jag i allafall. Jag har verkligen mått pyton, jag trodde aldrig, kunde liksom inte föreställa mig att det skulle vara så jobbigt. Även fast doktorn sa att jag var väldigt ung för en sådan operation och att det hade vart bra om jag kunnat stanna på sjukhuset efter ingreppet, men det fick jag inte.

Vilken panik jag hade i början, när jag inte kunde andas ordentligt, jag måste börja uppskatta luften mera. Och att man kan ha så mycket tårar inom sig? Jag grät i ett dygn. Doktorn sa att det inte fanns nån medecin för ledsenhet, men jag fick dock för illamåendet, tur det. Har aldrig spytt blod innan.

Önskar att vågen fungerade. Måste ha gått net i vikt, har inte ätit nått på tre dagar. I början fick jag inte behålla nått för magen, men igår gick det bra att äta en banan och en kladdkakemuffin. Ska nog försöka äta riktig mat idag.

Tack mamma, pappa och Hanna. Det hade aldrig gått utan er. Tack mamma, som satt uppe med mig hela första natten, som var med mig på sjukhuset och som håller om mig när jag mår som värst. Tack pappa, som hyr filmer åt mig, köper glass och hjälper mig med korsord mitt i natten. Tack Hanna, som får mig att le även fast allt känns för jävligt.

Det är en bit kvar tills det hela är över, men det värsta har jag i allafall klarat av. Om en vecka mår jag bra igen.

My precious

image587

Jag är inget Håkan fan

image585
Ikväll är det Håkan Hellström på Liseberg som gäller. Är inget Håkan fan men jag är göteborgare (elr?), mina kompisar älskar Håkan och det är grymt kul att gå på koncerter. Så varför inte? Ses 20:00.