KLOCKAN TRE

Måste nog gå och lägga mig nu, ska upp klockan tre inatt och jobba! Första riktiga jobbet, första riktiga jobbdagen eller snarare natten, så jag får inte vara trött. Hahah vem försöker jag lura, jag kommer somna. Damn. Grattis till Sebbe by the way som fyller 18 år idag! Ser fram emot lördag;) God natt kära vänner. 

DEN JOBBIGASTE BLATTEN

Jag och Vera hyrde film idag, vi kom in i videobutiken med ett paket jordgubbar i famnen:
 
Videosnubben: Får jag?
Vera upptäcker att han syftar på jordgubbarna efter tio minuter..
Vera: Aha, nej!
Videosnubben: Jag trodde ni ville äta jordgubbar och dricka kaffe med mig...
Emma: hahah nej!
Videosnubben: Vilken film leter ni efter?
Emma: John Tucker must die.
Videosnubben: Jag visar inte vart filmen är om jag inte får jordgubbar.
Emma och Vera: hehe...
Videosnubben hämtar filmen.
Videosnubben: Varför hyr alla tjejer denna filmen? Finns det bra raggningsrepliker i den eller?
Emma: haha den är ju rolig!
Videosnubben går fram till kassan och ska ta betalt.
Videosnubben: Kan jag få ditt telefonnummer?
Emma ger telefonnummer.
Videosnubben: Kan jag få nummret igen?
Emma: Igen?
Videosnubben skriver in nummret igen.
Videosnubben: Kan jag få andress, personnummer och postnummer?
Emma ger adress etc..
Videosnubben frågar efter telefonnummer tre gånger till och Emma börjar kolla runt efter dolda kameror.
Emma: Skämtar du med mig?
Videosnubben: Jag känner inte dig, varför skulle jag skämta med dig? haha. Kan jag få ditt mobilnummer oxå?
Emma: Vaa??!!
Videosnubben: Jag är väl den jobbigaste blatten du någonsin träffat?
Emma: hehe...
Videosnubben: Kan jag få ditt leg?
Emma plockar darrandes fram leget.
Videosnubben: Varför darrar du?
Emma: Haha pga Peter (internt skämt)
Vera skrattar och snubben med, men fattade han vad vi menade? Nej...
Videosnubben: Här ska du skriva på.
Emma tittar fundersamt på kvittot och vet inte vart hon ska skriva på någonstans.
Videosnubben: Skriv längst ner och glöm inte telefonnummret!
Emma: haha, nu får du inga jordgubbar!!

Jag och Vera går fnittrandes ut ur butiken och bakom oss hörs Videosnubbens röst: Ni är så välkomna tillbaka så!

3 "MÅSTE FILMER"

Jag ser verkligen fram emot att gå på bio i sommar.
Här kommer tre filmen som jag verkligen vill se:


  • Shrek 3 - Premiär 31 augusti
  • Rush Hour 3 - Premiär 10 augusti
  • Harry Potter och Fenixorden - Premiär 13 juli

          


RÄDSLA

Var ledig idag för att treorna på vår skola tog studenten! Oh nu är vi störst.. Nästa år är det vår tur, scary men samtidigt helt underbart. Måste bara säga lite om vad som hände idag, det har minst sagt vart en händelserik dag:

  • Drömde en sjukt creepy dröm om en flicka som står utanför ens fönster när man sover och tittar på en, dessutom målar hon svarta ränder på fönstret. Vaknade med hjärtklappning och rusad upp till mamma.
  • Åt våfflor hos Vera, eller kan man kalla det våfflor? Hårda som knäckebröd med fettlager omkring sig...
  • Har fått reda på att jag ska dela ut GP med tant Hertta 3 dagar i rad nu kl 4 på morgonen för att lära mig, trevligt eller?
  • Jag och Josefine åkte runt i hennes bil med min kärra om försökte desperat hitta hem till mig.
  • Fick reda på att det finns en kille som heter Peter och vet ALLT om ALLT! Det är en hemsida på nätet, man kan fråga typ: Vilken färg har jag på mitt nagelack? Han kan svaret. Eller typ: Vart ska jag resa i sommar? Eller vad som står på min fönsterbräda! Jag typ skakade och nästa grät, för han vet ALLT om mitt liv och alla andras liv.
  • Vann på pictunary, yeah!


VARNING!

image443
Jag måste bara varna för den här filmen! Såg den igår med mammis och syrran och gode gud va dålig den var! Detta är uppföljaren efter en bra film som jag såg förra året, mysig romantisk film om två främlingar som blir kära i varandra en dag i Wien. I denna filmen träffas de nio år senare av en slump i Paris och har MYCKET att prata om. De pratar på ett fik, på en båt, när de promenerar, i en taxi och i Celines (tjejens) lägenhet. Sen var filmen slut! Vi bah: va?! hahahahaha typ. Det hände som allra mest i filmen när en joggar sprang förbi dem, när ett löv föll ner på hans axel och när de satte sig på en bänk. Jag menar c'mon!! Hon snackade typ genom hela filmen om allt och inget medan han "lyssnade" och gapade med munnen och bara var sjukt kåt... Ingen höjdare alls!

Betyg:
E (det får bli ett E av 5 möjliga för jag kan inte göra ett överkorsat E, fan haha)

Vilken?

image444image445
Vilken söndagsoutfit föredrar du? Beyonces eller Jessica Albas?

Take care stuff

Shit har inte bloggat på jättelänge pga skolan, har vart så himmla mycket den sista veckan:
historian usch usch. Finally over. Eftersom jag har vart så duktig och inte unnat mig något på jättelänge, dessutom har jag inte tatt hand om mig själv någonting det senaste. Så idag blev det en runda på stan. Mina inköp: ett ljusrosa, ett neongult och ett guld/gult nagelack (kunde inte bestämma mig mellan de gula så det blev båda, ja jag vet! Min beslutsångest är för jävlig!).  Sminksvamp, deodorant och hårinpackning blev det oxå. Nu ska jag ta hand om mig själv, lovely. Behöver iof inte vara fin ikväll, kunde tyvärr inte hänga med till Inferno och Respekt... aja det får bli nästa gång. Men Veris kommer, Pirrates of the Caribbean II samt rabarberpaj blir det.

?+#¤//"!¤*

Fy faan jag orkar inte jävla skit helt fel bara kolappsar ett enda ord orka! Fuck off.

KÄRA KALVSUND

Har haft en helt underbar dag på mitt sommarställe som ligger på den lilla ön Kalvsund. Solen sken, havet var så blått och måsarna kvittrade! Hahah kvittrade var verkligen fel ord, de skrek! Kan inte vänta tills jag åker dit igen, som antagligen blir nästa helg. Snacka om att de första sommarkänslorna fyllde min kropp, helt glad och typ kär känner man sig ouuuii! Och att det var jordgubbspremiär igår gjorde det hela ännu bättre. Sommaren är nära, det gäller bara att stå ut lite lite lite till! Lite bilder från förra sommaren.



BEDÅRANDE IPOD-FODRAL

Helt underbara Ipod-fodral från www.Lamb-Lamb.com. Gud va jag vill ha ett sånt här, så himmla söt design på dem! Fan att hemsidan är på koreanska och att de inte skickas till Sverige!

image427image431image429image426
image432

GRATTIS EMELIE

image422


Grattis grattis grattis! Idag fyller söta Emelie 18 år! Men jag har ju redan grattat dig en gång innan, när vi ringde igår kl. 12:00. Gud va glad man blir av att höra din röst, så glad och härlig göteborgare haha. Nu är det inte långt kvar tills du kommer hem från Paris.. 29 dagar kvar bara efter ett år i Paris! Jag hoppas du får en underbar fördelsedag idag med massa tårta och presenter. Glöm inte att det är något som väntar på dig i brevlådan när du kommer tillbaka från lyxhuset du bor i nu! Saknar dig, je t'aime♥

Ps. Ba pa pa pa pa pa aaahh

På röda mattan


Vem är vackrast av Grey's tjejerna på röda mattan?

FLUMM

Vaknade nyss, gud va skönt det var att få sova ut ♥ Idag ska jag bara ägna mig åt mat, läsning och tv. Kanskekanske börja på franskan, men det verkar inte så troligt. Snart sommarlov ♥ Det ska bli sjukt skönt verkligen, men ändå så vill jag inte på nått sett. Kommer inte träffa min härliga klass varje dag *Hugslut*. Kommer kännas tomt liksom, som efter paris resan. Åh Paris, miss you ♥ Blev så nöjd med fotona jag tog igår på Hanna och Linnea, kommer blir sjukt snygga bilder ♥ Hoppas jag får mitt Mvg nu. Borde nog äta frukost nu, eller lunch humhum. Fast vill ha mitt ljusrosa nagellack är trött på det röda. Fortfarande mysterie om vilken som är Justins nya låt, fattar verkligen inte! Va humöret svänger hela tiden.. jättejobbigt. Vet inte riktigt vad jag tycker eller vill längre. Liiite förvirrande. Ska till Kalvsund i helgen ♥ Nu kurrar magen, skönt att skriva av sig.

Later.  

I love

image393

Forever 21



Om jag hade pengar och om jag kunde handla på Forever 21.

HELP PLEASE

Åh jag behöver hjälp! image371
Har två små frågor.

1. Vad heter Justin Timberlakes nya
låt? Har hört den så många gånger på
radio nu, men jag får aldrig höra vad den heter?!
Måste ju veta det eftersom jag ska på Justins koncert den 25 juni, jippi!

2. Är det någon som vet vart denna sockersöta klänningen kommer ifrån? Råkade hitta den på google och kom sen in på en blogg när jag klickade upp den för att få större bild, men jag kunde inte hitta nått inlägg med klänningen.



HEADER

Jag är jättenöjd med min nya header. Men jag gjorde den inte själv... jag kan inte sånt, än. Jag fick som tur var hjälp av Emma. Hon är verkligen jättegullig som hjälper folk med designen på bloggen. Tack så jättemycket! Spana in hennes blogg: www.emma86.blogg.se


KLEIN BLÅ

Idag på kulturen fick jag lära mig nått intressant, brukar annars sova men inte idag. Klein blå, som nu är en av mina favoritfärger, kom inte fram förrän på 1900-talet. Det var den franske konstnären Yves Klein som skapade färgen. 1957 ställde han ut sina första verk målade med färgen IKB (International Klein Blue) och detta var sedan den dominerande färgen för hans målningar och skulpturer. Jag tycker färgen är otroligt vacker och blev därför superglad när syrran kom hem med en tunika i den vackra färgen, kan nu låna den när jag vill!


HÄRLIG POST

Vilken härlig överraskning det var när jag kom hem idag från skolan och tittade ner i brevlådan. Det senaste nummret av Vecko Revyn, H&Ms nya sommarkatalog, prenumerationsbetalningen på Modette (äntligen!) och GP med den härliga serien Zits som jag följer varje dag! Allt detta (samt 1 292 740 reklamtidningar) låg ihop tryckta i vår brevlåda, tror inte det kommer blir så mycket plugg idag haha. Tidningar gör mig lycklig!


image367

Ögongodis

image377
Varsegod och njut av dagens ögongodis.



DET VORE INTE FEL

image365image366image367
Frukost på sängen med croissant eller pain au chocolat med färska hallon. Balkong med solstolar samt utsikt över det blåa Medelhavet. Och så pricken över iet en stor och underbar garderob fylld med härliga färger, klänningar och speglar. Lite sugen?


SHAKE IT UP SHAKERIM

Va mysigt det va igår! Jag, Vera och Jossan åkte hem till Samira för att kolla på Melodifestivalen. Men först åt vi ljuvligt god mat! Kanske lite misslyckat med kladdkakan, snacka om kladdig, eller snarare rinnande haha. Besviken på Melodifestivalen, va fan Serbien liksom?! Jahopp då får vi kvala nästa år då. Sen kom Julia och Moncef. Harry Potter 4 sattes på, men alla somnade typ innan de kommit till Hogwards hihi.

GRATTIS MALIN

Ville bara säga ett stort Grattis till Malin som fyller 18 år idag! 
Hipp hipp hurra, hipp hipp hurra!
Miss you, du får komma ner till götet när du vill!




Spread shirt

Måste bara tipsa om denna hemsidan: www.spreadshirt.com. Där kan du välja om du vill ha t-shirt, linne, hoodtröja m.m och färg på dem samt trycket! Du får välja precis vad det ska stå, i vilken färg och storlek. Designa din egna t-shirt, låt fantasin flöda. Som sagt säg det med ett tryck!

Kyss Johanna

www.kyssjohanna.se är en sida jag verkligen kan rekomendera! De har jättefina smycken. Lite dyrt tyvärr, men vill man ha unika smycken får man ge lite extra!
                                        

Top model 7

image336
Finalen går på onsdag kl. 21:00! Måste se den istället för Grey's den här gången. Nu är det bara Caridee, Eugena och Melrose kvar. Jag har verkligen ingen aning om vem som kommer vinna. Men jag hoppas nog ändå på Melrose. Hon har varit bra från början och man får se variation från henne hela tiden. Dessutom är hon duktig på allt juh, klarar av allting galant. Det negativa är väl det att hon verkar lite överlägsen och tyken kanske men men.. Vem vill ni ska vinna?

IDEAL FORM TEAM

image329image330
image332image331
image333image335

Surfade runt på nätet idag och råkade komma in på en inredningsblogg med dessa bilder. Såg att bilderna kom från hemsidan:
www.idealformteam.com. Verkligen sjukt snyggt tycker jag! Coolt och annorlunda. Me likey.

SPRING SHOW

Grymma var de! Bättre än tjejen som spelade julsånger på piano, bättre än de som gjorde hula-hula dans och bättre än de andra banden. Sista nummret på Spring Show blev det bästa. Alla sprang fram till scenen och hoppade, sjöng, kastade upp rosor och pengar på scenen. Måste säga att jag är sjukt stolt över min syster som spelade bas i bandet! Snacka om grym debut.

image328
Josh, Hanna
Henrik, Linnea & Sam

Ljuvliga färger


              

MIN EGNA GREY'S

Jag vet. Det är väldigt töntigt. Men jag måste bara berätta om sjukhusbesöket idag. Skulle operara bort en leverfläck, låter in så kul eller vidare trevligt, men det var jävligt komiskt! Hon som opererade frågade om några kandidater kunde få kolla på. Och visst gick det bra. Tre stycken kom in. Först tänkte jag väl inte så mycket på det, men sen slog det mig att shit va denna människosammling påminner om något! Den ene kandidaten: allvarlig kines - Dr. Cristina Yang. Den andra kandidaten: lite rund och ful frisyr - Dr. George O'Malley. Och så den sista: ung snygg kille - Dr. Alex Karev. Fattar ni vart jag vill komma? Dessutom var hon som opererade rund och kort - Dr. Miranda Bailey. De snackade mycket om någon Bosse som tydligen var grymt bra på att operera: Dr. Preston Burke. För er som följer Grey's Anatomy tror jag ni fattar hur kul det var! Jag fick min egna lilla Grey's Anatomy show typ. Försökte hålla mig för skratt hela tiden, sjukt kul det va att opereras haha!

Nähepp end of story. Tillbaka till kära matten nu innan jag ska iväg till Spring Show. Syrran ska nämligen ha sin stora debut ikväll! Hon ska spela med sitt band, som ännu inte ha något namn. Hoppas basen låter högst ha! Tja då.  

Försök till klänning?

Var inne på www.netaporter.com och kollade in deras evening dresses. Tre av de jag såg vet jag inte riktigt om man kan kalla klänning, speciellt inte festklänning. Vem vill gå ut med en skjorta/fjäder outfit, eller en som har typ "blodsår" över hela sig, eller en klänning som mest liknar massa trasor som någon försökt sätta ihop. Och dessutom betala ca 40 000 kr för dem? Vilken skulle du minst av allt vilja ha på dig? Halloweenkostymen, kycklingdräkten eller Askungens trasor? Jag tror nog att den första skulle bli mitt val.

                                                   

SPIDERMAN 3

image304Lördagskvällen tillbringades med Mimmi och Vera på
Down Town, Spiderman 3 hade ju premiär igår. Och självklart var jag tvungen att
se sista filmen när jag sett de andra två ett antal gånger! Tyckte att denna var roligare
än de andra, skrattade både
åt det roliga, det töntiga och
det sorliga. Kan inte bestämma mig om jag tycker denna eller ettan är bäst.. Men denna va grymt bra asså. Sandmannen var väl kanske lite överdrivet enorm men aja.

Betyg:
EEEE




Allum

Var på Allum idag. Själv. Det är faktiskt skönt att ta en shoppingrunda helt själv, gillade mitt sälskap ha! Hittade så mycket fint där, men jag är ju inte speciellt rik, så jag kunde inte köpa allt jag ville ha. Men jag kom ändå hem med några påsar! Ska tillbaka dit nästa vecka och köpa ett par skor som jag ska få av mammis och kolla om klänningen jag köpte i svart, finns i mullvadsgrå istället. Vill hellre ha mullvadsgrå! Här är dagens inköp:



SÄNGDAGS

Så trött nu, vet inte varför jag fortfarande sitter uppe. 
     Är helt slut faktiskt även fast jag bara haft fem lektioner denna veckan.
Det är la stressen som släpper elr nått.
     Ska upp tidigt imon och ta mig till Allum.
Måste ta mig till Vila där de har världens sötaste klänning!
     Hoppas den finns där nu.
Some shopping by my self tomorrow, mys hihi.
     Aja ska sova.

Godnatt.

THE JEERK SHOW

Var på The Jeerk Show men familjen idag på Storan. Jeerk är fem showartister från Göteborg som gör en helt underbar föreställning! Turnéföreställningen innehåller steppdans, teatersketcher, sångnummer, slagverk och performance. Artisterna säger att deras mål med föreställningen är "att folk ska gå därifrån och vara lite gladare, lite roligare, lite kåtare och lite kissnödigare". Tyckte det stämmde väldigt bra, haha! Medlemmarna i Jeerk har en bred bakgrund - de är musiker, sångare, dansare, skådespelare, bandyspelare, svetsare, kockar m.m. Snacka om blandning, men det är det som gör de så otroligt grymma. Surfa in på deras hemsida www.jeerk.com och spana in några av deras nummer.

image279
Betyg: EEEEE

55

10 favoriter:
Färg:
Svart, kleinblå & vit
Mat: Ris med kyckling och currysås, chicken tikka masala, choklad, fruktsallad...
Band: Vet inte
Film: Öhm... beslutsångest!
Bok: Hur kär får man bli?
Sport: Dans of course!
Årstid: Sommar
Veckodag: Lördag
Glassmak: Choklad, daim & päron
Tid på dygnet: Kvällen

9 för tillfället:
Humör: Trött, go och mys
Smak: Ingen, är sjukt hungrig
Kläder: Jeans & skjorta
Nagellack: Rien
Tid: 11:57
Omgivning: Ett lila rum
Irritationsobjekt: Matteboken som ligger framför mig
Frisyr: Slitet, platt hår. Ska klippa mig idag!
Tanke: "Vad ska jag svara på detta?"

8 senaste:

Cigarett
: Röker inte!
Mat: Banan
Dryck: Ramlösa Granatäpple
Biltur: Oj kommer inte ihåg, minst en vecka sen
Kram: Idag, Mimmi!
Spelad låt: Pink - U and Ur Hand
TV-program: Grey's Anatomy 
Inköp: Banan

7 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Första sidan i tidningen, räknas det?
Kysst någon du inte känner: Ja
Sjungt i duschen: Ouuii 

6 första:

Bästa vän: Johanna
Husdjur: Kanin
Piercing: Öronen
Förälskelse: Dagis, fanns många heta där haha
Musik: Roxette - She has got the Look. Måste vara därför jag har musiksmaken jag har...
Bil: Rosa barbiebil!

5 nej tack:

Kläder: Nitar, har dock haft
Mat: Ostmacka
Musik: Hårdrock, huvudverk!
Dryck: Te. What's wrong with me?
Personlighetsdrag: Tyken

4 saker:

Du gjorde igår kväll: Bloggade, kollade på Grey's, sov
Du kan höra just nu: Musik
Du inte kan leva utan: Familjen, vänner, mat, datorn, musik, dans, sommar, min säng, luft, miniräknare...
Du gör när du har tråkigt: Går runt, runt, runt i huset

3 personer:
Du kan berätta allt för: Öh.. det är nog bara mig själv muahaha
Du tycker om: Det kommer bli en lång lista...
Du inte gillar: Häxan i snövit, Hitler & Bert Karlsson

2 val:
Klänning eller kjol: Klänning!
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Lyckligt liv

Dagens enkla

image284 
♥ Örhängen från Paris
♥ Vitt linne från Lager 157
♥ Skjorta från In Wear (mammas)
♥ Armband från Veromoda
♥ Skinnjacka från Kaos
♥ Jeans från Cheap Monday









JOBB

Ouuuiii.. GP ringde idag och frågade om jag fortfarande va intresserad av att jobba hos dem. Of course! Visst det är väl inte det bästa jobbet att gå upp 4 varje morgon och hålla på till 6. Men ca 113 kr i timmen sa hon, as bra juh!  Skulle då bli 1 356 kr på en vecka, då passet är måndag till lördag. Jobba på morgonen och sen vara klar och ledig hela dagen, jag ska inte klaga. Hon sa även att min kondition måste vara på topp då jag tränar så mycket. "Självklart" svarade jag med ett glatt leende, fast jag tänkte "shit jag kommer dö när jag ska springa upp och ner för alla de jävla trapporna, blir ju sjukt anfådd att gå upp och ner i skolans trappor.." Kämpigt men jag gör VAD SOM HELST för att tjäna ihop lite pengar under sommaren. Hoppas nu att jag får jobbet efter informationsmötet som är nästa vecka. Ska vara hur positiv som helst till tidiga morgonar och trappor!