Tjugoåttondemaj

Imorgon tar jag STUDENTEN STUDENTEN STUDENTEN STUDENTEN punkt.


Basic

image729
BASPLAGG. Normalt sätt är det mycket tråkigt att köpa basplagg, men inte nu längre. Gillar detaljerna som finns nu för tiden. Knappar, sömmar, uppkavlat. Dessa fyra finfina plagg kommer från Weekday. Annars så är det bara fyra dagar kvar till studenten!!!!!!!!!!!! (var bara tvungen, är normalt sätt inte beroende av utropstecken).

Truly madly deeply

image727
Ord kan inte beskriva det jag känner för er. Ni är guld värda. JAG ÄLSKAR ER.

Leoleoleoleo

image726
LEOPARD. Fick syn på en bikinitopp i leopard och blev genast intresserad. Men inte att använda som bikini utan mer som accessoar, färgklick, detalj. Gillar mönstret och jag vet att ett vitt linne, slitna jeansshorts och dessa fläckar kommer bli en favorit i sommar.  Annars lämnade jag in mitt sista skolarbete igår, känns fucking underbart!

Purple is my colour

image725
Den kommer från H&M. Den har åtta knappar. Den har fickor. Den är lila. DEN ÄR MIN.

I would like an afro

image728
Jag vill också ha afro och snygg stil.


I can offer you a home

image723
SPETS. Det är fint, det är sött, det är vintage. Har aldrig ägt någon spetsklänning, men denna får jättegärna bo i min garderob. Tänk sommar, tänk utekväll, tänk skinnjacka. Asos var namnet.

Femtondemaj

TRÖTT. jag är riktigt trött. orkar typ inte. som sagt trött
jag ska köpa en bok med vita papper i, en dagbok


Studentbalen

image724image719image720image721image723
Jag vet inte vart jag ska börja. Klänningarna var underbara, alla var på det bästa humöret man kan vara på och det var som en varm sommarnatt. Först var det champange, jordgubbar doppade i smält choklad och photoshots hos V. Sen tog vi en taxi ner till Valand där klänningar och kostymer syntes så långt ögat kunde nå. Trerätters, dans och mingel bestod resten av kvällen av. Klockan tre gick alla hem barfota (10 cm höga klackar och dans är ingen bra kombination). Jag var lycklig hela kvällen i min röda Jessica Alba-klänning. Tack mamma.

Konstverk + nyheter

image722
Snart kommer 700 enkronor försvinna från min plånbok. Idag hittade jag ett par kawasaki med världens ballaste tryck och en stor tee med underbara färger (monki). Rött, orange och rosa borde inte passa ihop, men detta var den snyggaste färgkombon jag sett på längre. Konstverk på överkroppen och nyheter på fötterna.

Biagiotti due donna

image719
Jag mår bra idag, mår sådär härligt bra. Kände mig även väldigt 70-tal. Flowerpower (gina), fläta, runda brillor (lindex).  Hittade även en fräsch lukt på stan, det kan bli en bra studentpresent. Biagiotti due donna, vilket vackert namn på en parfym.

In the green gras

image718
Idag har jag bara legat i gräset i min nya bikini och latat mig. Åt en mars icecream, läste lite i nya pause och förbättrade brännan. Försöker jag möjligtvis förtränga att det är matte C prov imon? - ja. Försöker jag skylla på vädret för att slippa räkna? - ja. Kommer det gå bra imon? - nej. 

080507

image717
DETALJER. Ringar från Glitter, favvoshortsen från Topshop och bruna ben från solariet. Imorgon ska jag gå runt barbent, inte klä dem i svart som jag gjort i nästan ett halvår.

Dancedancedance

image716
Lördagen var en sån där riktigt må bra dag. Dansade street och locking från 10 till 19. Hade massa rep och så två föreställningar. Dessutom lärde man känna hur mycket trevligt dansfolk som helst! Det är verkligen hemskt att dansen är slut, "bara" tre månader till kurserna börjar igen. Fast just nu verkar det som om R fixat en lokal som vi kan dansa i under sommarn!

Yesterday

VALBORG IGÅR. Sammanfattningsvis var det mycket mycket mycket trevligt. En öl, en cosmopolitan och en tequila och sen blev det "snygga" miner, mycket dans och kepsar. Typ. Tack tjejer! Asså, min häl har somnat igen. Hur konstigt är inte det? Hälen liksom.