Shoot me

22:53. Måste städa lägenheten, packa och äta innan jag går och lägger mig. Och imon ska jag upp tidigt och hjälpa V med alla våra resväskor till taxistationen. Sen blir det jobbet, jag och M öppnar caféet (btw så fick jag 500 spänn i driks today). På kvällen blir det utgång med E och P och på söndag flyttar vi in i vår nya lägenhet. Vi måste även planera inflyttningsfesten och på torsdag fyller jag år. Har ingen aning om vad jag önskar mig. Det händer alldeles för mycket på en gång. Gröt i huvudet. Bonne nuit.

Flâner dans le coeur de paris


YESTERDAY. Igår promenerade jag och V runt i paris. Det började med att vi åkte till tuileries och shoppade på marc by marc jacobs och american apparel, sen åkte vi till marais och åt pizza på en mysig restaurang och till slut tog vi oss till rue de rivolie där vi kollade på skridskoåkare och shoppade lite till. På kvällen, eller snarare natten, kunde vi inte sova så vi åt salta kex med ost och babblade till klockan två. Det var en mycket mysig dag minsann.

A cup of coffee in the morning or a glass of wine in the evening on our new balcony with view over paris.


NEWS. Om en vecka flyttar V och jag till en underbar lägenhet i 20de arrondissemanget. Parkettgolv med vita väggar varav en av dem är i glas - det är glasdörrar ut till balkongen med ett bord, stolar och några gröna växter. Vi kommer bo på högsta våningen med utsikt över paris hustak. Dessutom finns det en tvättmaskin! No more inlåst i tvättstugor med fyllon. På jobbet går det upp och ner. Indiana café är lite som hard rock café - mtv spelas på hög volym, de flesta beställer cheesburgare och under happy hour är det smockat på uteserveringen. Folk flörtar med en och undrar vart man kommer ifrån med tanke på ens charmiga accent. I'm liking my life.

Honeyyy


SAM. Sista bilgen tagen på älskade S i paris. Längtar redan till den tjugotredje maj. Glöm inte bort oss. Kärlek.

Livet i en storstad


STUFF. Denna veckan har V blivit rånad av en snäll tjuv. Med snäll tjuv menar jag att han, efter att ha rånat henne, kom tillbaka med mobilen, plånboken och metrokortet. Och när jag åkte hem med bussen efter jobbet i lördags såg jag en kille bli misshandlad av en man. Alla på bussen skrattade. Va fan var deras problem? Jag mådde jättedåligt. Och igår blev jag instängd i tvätteriet med ett fyllo. Fyllot hade smällt igen dörren för hårt så den gick i baklås. Så där satt jag och väntade på brandkåren medan fyllot rökte och snackade med nån av hans imaginary friends. Lagom trevligt.

Monday / 12.01.2009

Åh jesus va segt det går med bloggen. Orsak: internet is gone. Har hängt på mcdonalds sjukt mycket det senaste eftersom de har wifi där. Annars har jag jobbat hela veckan, att vara servitris var inte så lätt som jag trodde. Det är massa saker att tänka på hela tiden, det var gröt i huvet första dagarna. Men nu har jag kommit in i det hela, har övat på att bära brickan så nu spiller jag inte äppel champagne på gästerna längre.

UPDATE: två timmar och tjugo min senare sitter jag fortfarande på detta stenhårda golv i skolan. Dags att ta sig hem och käka pasta med pestosås, pasta med tomatsås eller pasta med crème fraish sås samt ringa till trettio olika lägenheter. Vi behöver en bostad illa kvickt - om två veckor blir vi utslängda. A +

Delayed part two: new years eve in paris with C and the others


TRE TVÅ ETT. Lösögonfransar, paljetter, klackar och champagne både hemma, på metron, vid eiffeltornet och på nouveau casino. Btw så fick jag jobb igår på café indiana! Det var första stället V och jag lämnade in CV till och vi blev anställda dirket. Börjar imon, nervöst värre!

Delayed: christmas day at Viktoria and Sticky with high school people


081225. Det var en jäkligt rolig kväll, inte för att jag kommer ihåg spec mycket men det är alltid lika kul hemma i lilla götet.

Internet is gone. Hanging at McDo. Fck.

Men fan! Updaterar när Henri Pierre har fått lite mer energi. Vill visa fina juldags- och nyårs bilder.