Parisparisparisparis


NOUS SOMMES LA! Äntligen är vi här, i paris. Som vi har längtat och nu är det verklighet, men ändå känns det overkligt. Att gå och köpa färsk baguette i boulangeriet på parallelgatan, att äta picknick vid eifeltornet, att ta en cappucino vid triumfbågen, allt det känns overkligt. Men jag njuter för fullt! Hänger i vår lilla mysiga lägenhet nu. Damn va jag trivs bra.

Nothing

har stirrat på det där jävla blinkande strecket ett tag nu. vet inte vad jag ska skriva. hittar inte orden. men samtidigt känns det som om huvudet ska explodera för det finns så mycket jag vill få ut. ändå känner jag mig helt tom. jag vet att det finns värre saker. mycket värre saker. men nu är jag egoistisk. jag är inte värd det här. orkar snart inte lägga mer energi och tårar på den här skiten. jag är redan så mycket bättre än de flesta. ändå får jag inte ett godkänt svar. jag skyller på gud. känns lättare så. jag vet att det var mitt fel. men jag orkar inte ha den lasten över mig. skyller ifrån mig. egentligen kan jag inte skylla på honom. han finns inte för mig. lasten är tillbaka. kvällen är förstörd.

Just want to show'em off


RINGAR. Favoritaccessoaren har länge varit ringar för mig. Stora ringar, XXL ni vet. Har en hel bunt hemma (de på bilden är bara några). De kommer bland annat från gina tricot, h&m, glitter - men framför allt från topshop. Jag fullkomligt älskar deras ringar.

Shinyshinysunday


BLING. Två guldkedjor från h&m. I'm blinging like hell now!

Smiling for you


FEELING GOOD. Är på ett sånt där riktigt härligt humör idag. Kan bero på att J sa att han är nittionio procent säker att jag kommer klara det och för att jag ska på partybowling ikväll. Powernap nu.

Yeah yeah, what ever

BORED. Hade inget att göra så jag gick ut och tog en bild som blev suddig. Blev utelåst. Familjen undrade vem det var som ringde på dörren klockan elva på kvällen.   - Vafan? jag trodde du låg och sov. Vad håller du på med? - Jag är uttråkad.

Sjuttondeseptember

KÄNSLOR. Grattis V, du klarade det också. Nu är det bara min tur kvar. Orkar inte vänta till nästa torsdag, sätt mig i en bil och låt mig få köra upp nu. Är redan nervös. Åtta dagar kvar. Nervös. Jag måste be till gud, det funkar alltid. Hjärtat slår fortare. Ett nervöst pirr. Måste klara det. Har någon nått lugnande att säga?

I'm bringing sexy back


FRANSAR. Har ingen festklänning. Usch va dålig fantasi jag haft de senaste gångerna det har varit utekvällar. Men jag vet vad jag vill ha för någon, den ovan. Fransar är fint och kolla ryggen, adorable! Från topshop (finns även i ljusgrå).

On the top


BLABLA. S sa till mig någon gång förra vintern att om man håller sig varm om huvudet, håller resten av kroppen sig varm också. Jag litar på henne, jag litar också på alexander wang: mössor is the shit. Sprang till monki och köpte en icke-stickande-svart-häng-mössa.

La belle et le bad boy


KNÄSKÅL. Ordet knäskål kommer aldrig vara detsamma längre. Knäskål kommer associeras med magknip och andeskratt. Pictunary is the shit! Aja i fredags var jag, V, E och A ute. Härlig kväll med dans till bland annat backstreet boys, abba och macarena. Ska lyssna på fransk rap nu. Knäskål.

Tiondeseptember


TRASIGT. Ska slänga ihop lite mjöl, ägg och bakpulver nu. Och grattis S, you did it.

La vie à paris


SVAR. Många har frågat om paris - vad jag ska göra där? vilka jag ska dit med? Så jag tänkte berätta lite mer om det, here it comes. Om sjutton dagar tar V, S och jag vårt pick och pack och flyttar hemifrån. Jag har känt V och S i tre år, vi gick i samma klass i gymnasiet och de är de bästasteunderbarastevackraste vännerna. I paris ska vi alla gå en franska kurs i fyra månader på sorbonne, ett franskt universitet. Samtidigt som vi läser franska ska vi njuta av livet i storstaden.  Dricka café au lait och äta pain au chocolat på kaféer, gå ut och dansa hela nätterna på champs élysées, dricka vin och äta brieost vid seine, köpa kläder på shoppinggatan rue de rivolie eller handla secondhandkläder i maraiskvarteren. J'ai tro hâte (a.k.a jag längtar jättemycket).

Älgen fick sig nog en blåtira

UNDER DAGEN. Jag har sladdat runt i en rondell, jag har sett folk volta med bilen, jag har kört på älgar (eller rättare sagt gula plastpinnar), jag har flugit ut till tjotahejti i 70km/h. Dessutom har jag lånat ut hundra spänn till en främlig. Halkkörningen is done, synd det för fan va kul det var!

Just a touch of leo


I MÖRKRET. Yes, hösten är här vilket betyder att jag kan börja använda mina varmare kläder. Fan om det blir varmt igen, då kommer jag gå runt och svettas i alldeles för mycket kläder. Premiär för halsduken från topshop. Annat: kängor från vagabond, regnkappa från zara och kjol från lindex barnavdelning.

Överskuggad


RUTOR. Har funnit min höstjacka. Rutig, svart och grå, fickor, uppkavlat, knappar. Monki är namnet. Godnatt. Ps jag har svårt att erkänna när jag är avundsjuk, men nu gör jag det. Känner mig överskuggad av dig.

On my mind


J'AIME PARIS. Har varit rätt seg med bloggen det senaste. Det beror i och för sig på att jag inte gör något vettigt på dagarna, degar bara runt i shorts och tees. Har inget att skriva eller visa. Är fett trött på min garderob också, vill ha nytt. Vad händer annars? Jo, två ämnen tar upp allt mitt snack - bilkörning och paris.

080908
 halkan
080925 uppkörning
080926 flyttar till paris