Z's bday party. Rakott krumpli for dinner, wine, ciggs, some dancing and happy bday singing with santa.


It's going to be awesome. This weekend, with dear E and bdays.


OLD PIC. Om två timmar kommer älskade E från sverige. Helgen kommer bli grym. Vi är bjudna på blackparty på fredag och på lördag är det S bday och högklackat som gäller. Måste plugga franska verb nu.

'Du är en påfågel som bara strosar runt i slottskogen utan att riktigt veta vad du håller på med.

Har fortfarande inte tatt mig upp ur sängen och klockan är 13:52. Borde verkligen gå på franska lektionen men det är lite sent för det. Den slutade klockan tio. Duktigt emma! But i have an excuse: en flaksa vin och gayklubb vid moulin rouge till klockan ett igår.

UPDATE: 14:51. Ligger fortfarande i sängen. Seg eller? Har knaprat på svenska pepparkakor. Nu måste jag ta mig till kylen, men jag är hundra på att den är tom. Fck.


Croissants, confiture et de la neige


LE PETIT DEJEUNER. S gick ner till boulangeriet i morse och köpte croissants och pain au chocolats. Sen hade vi en jättemysig fransk frukost vid fönstret och båda fick den första riktiga vinterkänslan eftersom det snöade. För första gången på länge blev jag glad över att få se snö. Mmmys.

Dinner at saint michel. Walking around in paris by night. Pop in for a while, but ending up at gibus.


RESUMÉ - THIS WEEKEND. Gårdagen i rubrik och bilder. Idag tog S och jag en promenad vid seine, drack café latte och åt gauffre à nutella i quartier latin samt hängde på lidl. Imon bitti ska vi köpa nybakade croissants, nybakade pains au chocolat och dricka varm choklad. Sen blir det lite häng på champs elysées innan vi drar till en arabisk gayklubb med två nyvunna vänner.

I gotta testify, come up in the spot looking extra fly. For the day I die, i'mma touch the sky.


MR WEST. Nästan längst fram med tusentals andra kanye west fan sjöng, hoppade och dansade vi i fyra timmar. Förutom när det var paus en halvtimma och alla stod fastklibbade mot varandra med absolut noll space. 'Någon som vill ha nått från kiosken' var en rätt dum fråga i den situationen. Stronger, american boy, touch the sky, good life, love lookdown, all falls down, flashing lights, homecoming. Mr west, you glew in the dark.

Tomorrow: kanye west concert


UPDATE. Äter des bonbons de chocolat fourées au lait et aux noisettes och har kanye west på repeat. Börjar tagga redan nu eftersom han kommer till paris imon. Förband: the roots. Självklart har V, S och jag fixat biljetter.


Surprise!! Sam came home with dessert. Mousse au chocolat and strawberries. Thank you honey.


Monday morning. Guy asking for my phone number on the street. Again. He thought i was beautiful.

10.08. Blev uppehållen på gatan när jag var på väg till skolan i morse, av en kille som sa att han var tvungen att vända om när han såg mig. Komplimanger  värmer mycket - speciellt en måndag morgon.


Duties. Doodies. Shit the same. We just had to do it, in public places. Ashamed? yes yes yes.


'Fan jag har en rakhyvel i rumpan


THIS FRIDAY. Vaknade genomblöt av svett i morse. Jag frös så det gjorde ont i kroppen men samtidigt rann svetten. Var helt skakis och svag. Bieffekten av flirtinis var inte spec trevlig. Hade det sjukt kul igår dock. Kvällen började med 'hej knekt', fortsatte sen i vårt badkar och slutade på le gibus där S tog vimmelfotografens kamera och fotade honom istället.

Le zouglou est une danse, qui met l’ambiance, qui fait bouger, qui met la joie dans tout les cœurs etc.


PARRRTY. Cosmos blir det tyvärr inte ikväll men flirtinis - vodka, ananas och champagne. Lite drinkblandning innan vi drar till le gibus i lacktights, guldbling och keps. Hiphop kväll, oh yes.

Svart pizza à la cigarett smak


BRAND. Pizza till lunch. Jag skulle sätta i den i vår tvåhundra femtio grader varma micro-onde med tappade greppet om gallret och pizzan rammlade av och började brinna. Min kommentar: - 'Öhh.. vera det brinner' - 'Va?' - 'Det brinner typ'. V kom in i köket och såg den brinnande pizzan. Hon lyckades släcka den med två glas vatten, vilket kanske inte var så smart egentligen. Men klart bättre än min reaktion som var sådär lagom seg. Hennes första kommentar (en väldigt arg sådan) efter att hon släckt branden var: - 'Fan emma jag var ju jättehungrig!' Min tanke var: 'Öh.. jag tror vi har pajat micro-onden'.

Efter två månader i denna lägenhet har vi hittils haft sönder tre gals, rivit ner en bit  av  ena väggen och haft en brand i micro-onden. Vår hyresvärdinna borde vara stolt.

So fcking happy 'cuz i made it

HOODIE&KEDJOR. Jag har tagit körkort!!! Är överöveröverlycklig och tillbaka i lägenheten i paris.


I don't wanna be seen, touched, heard, bothered by the fellas who got a look in their eye.


VINTERJACKA. Min nya kappa ska jag strosa runt i nu när vintern kommer till paris, den är perfekt. Tack mamma. PS1: den kostade bara tvåhundra nittionio spänn. PS2: jag kör upp imon - för andra gången. 

The feeling when you're home


SWE. Rött hus med vita knutar där adventsljusstakarna redan är framsatta - kan det bli mer svenskt? Det känns bra att vara hemma.

Sjättenovember


MC BRUD. Mörkröda naglar, silversmycken och svart skinnpaj. Imorgon åker jag hem till sverige i fyra dagar. Ska njuta av varmvatten, massa mat i kylen, min egna säng och framför allt allt space. Aurevoir la france, bonjour la suède! 

Fck november, i want december


NOSTALGI. jag vill ha december. jag vill ha lussebullar och knäck. jag vill ha öppen brasa. jag vill ge och få julklappar. jag vill ha snö och en varm vinterjacka. jag vill ha glögg. jag vill ha mera klementiner i vår fruktskål. jag vill vara med familjen. jag vill ha jul. så sjukt jävla mycket.


La bouffe francaise


FOOD. Escargots, sallade du chef, gauffres à nutella, café crème. Det gäller att passa på när päronen är här och betalar. Har ätit upp mig ordentligt denna veckan men nu är det tillbaka till mat à la studentlivet. Inget pålägg på mackan, nudlar, nudlar, nudlar och snålandes med mjölken. Ikväll ska V på date med en fransman, S ska på middag med systern och jag ska leta efter något ätbart - jag tror vi har ett ägg kvar.