Want and need


BOYS. Hatar normalt sett gympa. Men om det fanns några sånna som de på bilden med på gympalektionen hade jag utan tvekan varit med. I shirts off laget.

We're about to get down


KANINPARTY. Fest på trädgårn för alla lisebergare. Jag Jobbar inte där men drar dit ändå. Har aldrig festat på en söndag innan. Men nu är det sommar, fredag hela veckan. yey.

Don't be shy


SHWAYZE. polaroid. buzzin. corona and lime. don't be shy. roamin. hollywood. Har lyssnat på shwayzes låtar hela sommaren. Blev kär i juni och är lika kär nu. Hans låtar är fucking U.N.D.E.R.B.A.R.A! Klicka på bilden om du vill höra en rågo sommarlåt.

Oigenkännbar


MASK. Tänk om man bara kunde ta på sig en mask och försvinna ett tag. Bli oigenkännbar. Komma bort från allt ansvar, alla problem, allt det jobbiga. Jag önskar jag hade en sån mask. Men tyvärr så är min bara full av paljetter.

Just changing a bit

MADEMOISELLE. Har ändrat lite på bloggen, det var verkligen dags för det. Hope you like it. Grattis till mig och alla emmor där ute by the way. Nu ska jag göra en kokosbollsmet. Orkar aldrig rullar bollarna utan äter direkt ur skålen.

Ctrl copy


COOL BRUD. fan. vill sno hennes stil rakt av. de höga shortsen. de orangea läpparna. hjärtanen. tonnvis med armband. håret. kan man göra ctrl copy tro? Fann henne på lookbookpunktnu.

Côte d'azur1     hänger i marseille
2     mysiga gränder
3     frankrikes nationaldag - fyrverkerier
4     blåsigt på flera meters höjd
5     mousse au chocolat - åt en varje dag
6     syrran var glad vid karusellen med sockervadd
7     bilder i speglar
8     sommarläsning - franska vouge
9     bad i det turkosa medelhavet
10  det blev en hel del glass
11  going out - dans på la reserva
12  en lycklig emma
13  på tågstationen - med all packning
14  syrran köpte en blinkade napp
15  jag och fransmän på stranden - förfest
16  trevliga norskor
17  playern vincent
18  underbara staden cannes

Salut les filles

MARSEILLE. Hittade en dator vid receptionen, yey. Inte for att jag ska hanga har hela dagarna men ville bara uppdatera lite. Jag har det underbart har i Marseille! Vi promenerar vid hamnen, ater choc choc chip och vanilla cream browin i solen, och flortar med boysen. Det ar "salut les filles" (tja tjejer) hit och visslingar dit. Det ar "beautiful girls" har och tutningar dar. Trevligt med lite uppmarksamhet liksom. Annars vill jag verkligen tacka Evvo som valde mig till dagens blogg, verkligen jattegulligt av henne. Stor kram till dig!

"Yes, dagens blogg blev Emma - missemmaa.blogg.se. I adore hennes blogg, och hon har skön stil. Men tyvärr så läste jag på hennes blogg att hon åker iväg idag, så det blir väll ingen uppdatering på hennes blogg antar jag. Men ni får ta och läsa hennes gamla inlägg, och skriva grattis ändå."

MIN MOTIVERING. "Tänk att bli dagens blogg, vilken ära det skulle vara! Får väl ge det en chans. Jag har bloggat ett tag och tycker det är grymt kul. Jag lägger ner mycket tid på min blogg och är 100% nöjd med den. Med en enkel vit bakgrund, fylld med härliga bilder och några sköna ord vill jag nå ut till fler och därför gärna bli dagens blogg. Kramar"

Franska rivieran


HERE I COME. Jag flyr till trettio grader, stränder, cosmopolitans, italienska killar, beachparties, barbent, hamnar, saltvatten och mycket mycket mer. Är tillbaka om tio dagar, take care så länge. Fetkyss.

Bedtime story


PAPPERSROSOR. Planen var danskväll på trädgårn, tisdagsklubben. Men ibland blir det inte som man vill. "Det är tjugo ikväll". Aja det blev i alla fall en kvällspromenad, kycklingmacka på tintin och så fick vi några pappersrosor av en kille. Det tycker jag var otroligt fint av honom.

Hjärtanskoghatt

BACK FROM TOWN. Hjärtformade solglasögon med leopardmönster 135, topshop. T-shirt med skog 98, H&M herr. Hatt 19;50, H&M. Nu är jag redo för franska rivieran. Bring it on.


Ps. Syster min fyller år idag. grattisgrattisgrattis


Look what I found


I HEART TOPSHOP. En lila puffkjol och ett par illrosa solglasögon dimpade ner i brevlådan i morse. Jag totalt älskar färgerna och modellerna. Bara synd att kjolen är för kort. Borde skicka tillbaka den men innerst inne finns det en liten röst som skriker nonono.

That summerday


LOVELY. Jag hade världens mysigaste dag med J. Vi slöade i solen och tog igen en massa prat. Åt pannkakor och hoppade från bryggan nonstop i tjugo minuter. På kvällen bullade vi ner oss i några tecken och kollade på en skräckis. Den innehöll barn med långt svart hår och dockor. (Gör inte alla skräckisar det nu för tiden?). Det är i alla fall så en sommardag ska spenderas.

Lately


PLEASE. Jag vill ha en sån. Snälla kan jag få en? Jag vill ha en sån bara för mig själv.

The day after

ÅNGEST. too much. way too much. det finns visst en morgondag! ska komma ihåg det nästa gång. annars blir det glass till middag. får inte ner nått annat.

Fläckar av leo


UTGÅNG. Ska njuta av några xide à la pine-citrus och cactus-lime samt några cigg med E och C innan vi drar ut i göteborgs nattliv och dansar som om det inte fanns någon morgondag. Later.

A place like heaven

KALVSUND. Vår lilla stuga på sommarön är en av de finaste platserna jag vet. Hängmattan, havet, rabarberna, måsarna, trälukten, altanen. Och era kommentarer är nästa lika fina, merci.

Blue sailor


SHOOT ME. Det räcker nu. Det räcker med bilder på mig själv och shopping. Ska ta det lite lungt på den fronten ett tag (i allafall i en vecka, sen ska pengarna flöda när jag strosar runt på franska rivieran). Imorgon drar jag till min sommarö, skönt med lite miljöombyte. Ringen är från Topshop, shortsen från Monki.