In a little while

image667

Ännu ett begär. Tights, gärna med något ballt mönster eller med ett tryck på. Nu när det är snöstorm gäller det att täcka benen väl och jag är trött på jeans och svart/grått. Det ska det bli ändring på. In a little while - U2 denna kväll.

Heureuse

image671

Bilderna visar nog rätt bra mitt humör just nu. Överlyckligt glad! Och ännu en gång beror det på dansen. Lockingen. Våran lärare är hur skön som helst, gruppen är alltid på strålande humör, alla sätter koreografin och applåderar och jublar. Vilken känslan man får. Man blir helt lyrisk. Adrenalin kick typ.
Nä nu kan jag inte sitta still längre. Later. 

Lägg mig i en stor cancermaskin

I spegeln: Nej vafan är det här? Hur kan min bränna redan ha försvunnit? Damn.
Senare i skolan: Ååhh va bleka alla är, nice! I still got it going.
Väl hemma: Ajdå.
På dansen: Woho ingen vinterbleka här inte.
Väl hemma igen: Men va? Nu är den definitivt borta. Jag som ville ha kvar lite av den till studenten (ironi)


Tur att jag har köpt solkort.

Alexandra Fundin

image668


Kors(ett) i taket

image667Såhär snygg vill jag också gå klädd.
Svart. Tajt. Korsett. Midja (?).
Lila. Kuvert. Ben (?).
Skulle passa perfekt till den 080209.
Facehunter, såklart.


Min nya tee (av Anna Larsson)

image665
Den lilla svarta & detaljen

image664

Wanna be tutti frutti

image662

Jag ska nu skapa en ny trend: olika färger på naglarna, eller i mitt fall varannan ljusrosa varannan ceriseröd. Wanna be tutti frutti. Nä okej. Var fett uttråkad i tisdags så jag lät fantasin flöda lite. Det piggar i alla fall upp den grå vardagen när det är lite mera färger. So feel free to hoppa på trenden ha ha!

Mamma kom in till mig i morse

Mamma kom in till mig i morse. Klappade mig försiktigt över huvudet. Satt där brevid mig tyst och stilla. Sen gick hon bara.

Ingen har väl missat?

Även fast Han bara spelade roller kändes det som man lärde känna Honom. Äkta, osjälvisk och otroligt charmig. Kanske var Han inte sådan i verkligheten, men det är det jag vill tro. Varje gång jag får frågan "hur skulle du beskriva din drömkille?" blir svaret: Hans vackra breda leende (det är inte många som kan le med hela - och då menar jag hela - ansiktet) och underbara utstrålning. Detta är mitt svar varje gång, enda sedan jag såg Honom för första gången.

Mamma kom in till mig i morse. Klappade mig försiktigt över huvudet. Satt där brevid mig tyst och stilla. Sen gick hon bara. Hon kunde inte med att säga vad hon hört på nyheterna. Hon visste hur ledsen jag skulle bli. Och hon hade rätt. Det gör så ont.

image663


Utbrottet

Idag på franska lektionen börjar någon gapa som en tok bakom mig:

Mehdi: FAN i HELVETTE!! Jävla bajskorvar!!! Har jag missat det?? Hur kunde jag!?
Jag: Nej det är lungt, min födelsedag är inte förrän om två veckor. (Blink blink)
Mehdi: Nej jag snackar om köp 2 valfria Mer och få 10 kronor smakrabatt. 

The whole club was lookin at her

image661

Ännu en längtan

image660

Blommiga, lila, randiga, tajta, svara, korta, långa, vida i skinn, bomull eller siden. Till våren blir det kjolar i mängder. Ge mig havet, bruna ben och en glass så sköter kjolen resten. Lika bra att börja införskaffa nu. (Kanske en bra present till min 18-års dag?). 

icanteachyouhowtodoit

image656

image657

Helgen

Star Academy i soffan. Vart finns alla dessa snygga fransmän? 
Axwell på Wish Club med S och V
Enorm kokosboll på Café Vasa med L.
Locking och street med våra danselever.
Plugg? Skulle inte tro det.
And here we go again... måndag imon.


Det är aldrig för tidigt att längta

image655
Helt underbara bilder från Permanent Vacation. Snacka om att väcka längtan till liv. Blommig klänning till vita tygskor en ljuvlig vårdag i maj, då kan nog ingenting förstöra ens dag. Kan vi inte bara hoppa över några månader?

På barcelonas gator

image654

I'm finally a dance teacher

Åh gud visste verkligen inte hur det skulle bli. Kanske skulle de vara tysta och blyga, eller stökiga och jobbiga. Jag menar vi hade ju ingen aning vilka det var som anmält sig till våra danskurser. Men Oh My God! De var hur grymma som helst. Klarade av stegen galant, frågade frågor, skämtade och skrattade. En helt underbar grupp barn! Jäklar vad kul det var - att för en gång skull - vara danslärare! Har alltid velat vara det men trodde aldrig att det skulle bli av. Ser fram emot nästa vecka. Vi är grymma V.

Brownie

image653
Nu när man är brun gäller det ju att visa det! Brännan ska synas, vilket jag har märkt att den gör om man jämför med alla blekfisar som dräller runt på Göteborgs gator. Vad framhäver inte brännan bättre är vitt vitt vitt?
Krämvitt randigt linne från Monki. Ribbat vitt linne från Topshop. 

Gilla herravdelningen

image652

vitt rosa grått svart blått

image651

Would u blame me if I want to go back?

image650
Helt jävla underbar resa. Två oförglömliga veckor på Coche Paradise och Isla Margarita. Går ej att beskriva med ord, mierda. Bilderna säger det mesta.