SamsamsamsamsamsamHAPPY BDAY. You have a surprise coming up.

Some glitter17:53. Familjen har julbak hemma i mölndal. Själv sitter jag på mc do vid franska rivieran, käkar nuggets och försöker hitta någon bra jullåt på youtube. I lägenheten har J julpyntat med lite glitter i hallen. Glad första advent.


The one when J and E had the worst night out ever

STORY. Det börjar med att vi blev nekade på Jimmy'z i Monaco, så vi hamnar på Karement. Efter tio min mår J dåligt så hon lämnar klubben. Samtidigt märker jag att K försöker sno från mig (igen?) så jag lämnar Karement efter en kvart. Vi möts upp utanför och vinglar bort mot busstationen. Jag är vrålhungrig och samlar ihop alla småmynt jag kan hitta och går på jakt efter en godisautomat. En bit bort hittar jag en sådan men det saknades 20 centimes. Jag ber folk om pengar men får bara skakande huvuden. Med vrålhungrig mage, en vän som mår dåligt och ingen buss som kan ta oss hem till Nice börjar jag böla. Jag går bort till J och beklagar mig, storgråtandes, över livet. J mår fortfarande piss och börjar spy. En kille kommer förbi och frågar om allt är okej. Inte så konstigt att han frågade det med tanke på hur vi såg ut. Från den ena bruden sprutar det spya och från den andra tårar. När vi äntligen har lungnat ner oss får J kraftiga magkniper. Hon börjar gråta/skrika och ramlar ner på marken och drar av sig kjolen. När tredje krampattacken kommer tar jag upp telefonen för att ringa ambulansen men J vill inte att jag ska ringa. Jag börjar böla igen. Efter två timmar och fortfarande ingen buss traskar vi bort till tågstationen. Väl framme lyckas vi tigga ihop 1 euro för att kunna köpa en chipspåse i godisautomaten. J lägger i mynten och trycker på knappen. Chipspåsen börjar snurra framfåt men fastnar precis innan den ska ramla ner. Så där hänger chipspåsen som vi så länge längtat efter och dinglar. J börjar skratta medan jag desperat försöker skaka hela godisautomaten. Den rör sig inte en millimeter.


HomesickMESS. My blog is a fucking mess. But its hard to update without a camera, without a computer and without internet. But when i return to gothenburg that's gonna change, for sure. Three weeks left at H&M and then i pack my bags.


S, tu me manques


The one where the whole universe exploded

HUGE SUPRRISE. Jag sitter i Ps lagenhet i paris med gradde i haret. Bakishuvudvarken har satt igang. Vi malade staden rod igar natt med fyrtio shots och paljetthattar. Nu ska vi ut och ata sushi och snacka slidsekret (pardon my french its Pettys fault).