CHOOSING

image275
Choose your friends by their character and your socks by the their color. 
Choosing your socks by their character makes no sense.
Choosing your friends by their color is unthinkable.

Katherine Heigl

Katherine Heigl, eller mer känd som Izzie Stevens från favoritprogrammet Grey's Anatomy, får bli dagens kändis. Hon är otroligt vacker, jag gissar på att alla är avundsjuka på hennes charm samt det härliga leendet, de ljusbruna ögonen, de blonda lockarna..


  

Gilla Pink

image269       image270
I'm not dead                                                             Missundaztood
Stupid Girls                                                            ♥ Family Portrait
♥ Who Knew                                                              ♥ Get the party started
♥ Nobody Knows                                                      ♥ Just like a pill
♥ Dear Mr. President                                                ♥ Don't let me Get me
♥ Leave me Alone
♥ U and Ur Hand

BANANKAKA

Mina "småsyskon" Hanna och Linnea körde igång A-Teens nere i biorummet. Kände att jag var tvungen att kolla vad de höll på med, och precis som jag hade misstänkt, dansade de som bara den. Kände för att joina mina emisar (fjortis-emo). Banankaka, mörka dikter och en motor som inte går att starta.. Love you guys, banankaka!

Dagens outfit

image248   ♥ Jacka från Promod
   ♥ Topp från Topshop
   ♥ Jeans från Cheap M.
   ♥ Armband från Topshop



























Kulturdagarna är i full gång på Schillerska. Idag var det visning, eller galapremiär (låter lite mer fancy haha) av våra franska film som jag gjort med 6 till från klassen. Trodde det skulle komma mycket folk, i allafall alla från klassen.. men det var bara 15 stycken som kom. Snacka om Flopp! Men det var kul ändå, skrattade genom hela filmen ännu en gång. Sen kollade vi på folk som målade graffiti och sen gick vi till Rosa Pantern och åt. Ett ställe jag verkligen kan rekomendera, deras lasagner och kladdkakor är grymt goda! Sen bar det av till stan, Zara har nu öppnat i Arkaden. Överlycklig! Vi kom in i affären, sa: ojj.. och vände på klacken. Alldeles för mycket folk, vi bestämde oss för att åka dit en annan dag då det kanske är lite mindre knökigt.

MY ROOM IN BLACK & WHITE


Topshop



Fina vårsaker från Topshop

ANNANAS

Va mysigt det var igår. Carro, Vera, Mimmi och Josefine kom hit för att äntligen få ha den efterlängtade tjejkvällen. Hemmagjorda hamburgare och två enorma fruktsallader, guud så gott det var. Trevligt när vi tog bilden ner till stan med Josefine som nyss fått sitt körkort! Om två veckor får jag börja övningsköra, yes! Snack, skratt och musik genom hela kvällen, tills vi satte på The Departed då allas energi vände till trötthet och humöret sakta försvann när alla dog i filmen, en efter en. Vid halv fyra då alla hade åkt hem, förutom Vera, låg vi och snackade politik och hur moderaterna vill ändra på skolreglerna.. fattar verkligen inte vad som hände där! Vi måste vart övertrötta för jag pratar aldrig annars om politik. Somnade sen gott, även fast Vera berättat om sina mörka hemligheter: "känner ni aldrig för att ta upp en kniv och döda någon? Eller papercutta någon i ögat?" Lite scary där..


POPPIN



Shiiit! Att man kan va så grym, imponerande. De unga är ju coolast. I like, I love.

FUNKY 4 BROTHERS



Så jävla grymma seriöst, helt sjukt sköna killar! Älskar koreogarfin och kläderna.
Vilken charm! Sitter och ler genom hela dansen, gud va glad man blir!

LÖRDAGSMYS

image249
♥ Grekisk mat, buzz, fruktsallad, The Holiday och söta Mimmi ♥
Bättre än så blir det inte en mysig lördakväll
En gås såg några av sina kompisar och sa: yes
Hahahaha

LYX

Var på Spa igår med familjen, ååhh det var så härligt. Började dagen med att simma runt i poolen med uppvärmt havsvatten, men Hanna och jag tröttande ganska fort på det så det bar av till jacuzzin istället. Efter ett tags bubblande blev det bastudags... men inte så länge för jag kunde knappt andas där inne så jävla varmt det va! Nää bastu är inte min grej. Sen var det vattenjympa dags! Hade aldrig testat det förut, det var riktigt svårt att hålla takten och göra alla rörelserna i vattnet. Det var nog ingen vacker syn när 25 pers förjäves försökte göra någon form av grodhopp i vattnet haha. Sen betalade vi as mycket för att få sola lite i solariumet, naajs. Fast Hanna är fortfarande brunast efter att precis ha kommit hem från Spanien, fuskit!
Efter vi hade fixat iordning oss träffade vi farmor och farfar. De firade 57års bröllpsdag, det var därför vi åkte på Spa  för att vi blev bjudna. Åt sjukt god middag på hotellet, grillad kyckling med couscous samt avokado och till efterrätt chokladtårta och massa salta kex haha. Efter middagen lyssnade vi på ett band som spelade blandade låtar, lite udda måsta jag säga. De var tre stycken: den äldsta var typ 50 med skägg och spelade elgitarr, sen så var det "tuppkammen" som var typ 18 och spelade piano, och den yngsta med dreadlocks var väl 8 och spelade tamburin... huumm. Men i allafall så var det en riktigt härlig söndag innan man är tillbaka till vardagen, skolan.. aahh nej!  

DRÖMMEN

                   Gud va sur man blir när man vaknar upp från en helt ljuvlig dröm.
Fan, kan drömmen inte bara få fortsätta.
                                            Måste man vakna upp? 
                              Blir så besviken på att man är tillbaka i verkligheten.
                                                                                                            Vill tillbaka.. Damn!

MY HOLIDAY

Har precis tjänat ihop 100 kr efter lite målning på balkongen gött! Den hundralappen ska genast ner i spargrisen för vårkläder. Fick The Holiday idag av mamma i mitt påskägg jaa! är så kär i den filmen. Ska se den imon med tjejerna, det var så länge sen vi hade tjejkväll. Om två timmar blir det Aerobic 2 med Carro, alltid lika kul att träna med den tjejen. Jaja får återgå till svenskaboken, måste ha läst ut den imon, det är mitt mål. Så det får bli Stolthet & Fördom en timma nu innan pappa kommer hem med hans nya motorcyckel! Spännande.. Tja då.  

Favoriterna

image202image203
Heath Ledger                                                      Jessica Alba

BLUBB BLUPP

image197

NICE

Hittade massa gammla foton från Nice som jag aldrig sett förut! Gud va glad jag blev och va små vi var haha. Saknar den tiden.. vi måste få komma till dig Celine när ni byggt klart huset och återuppleva gammla minnen: Brum brum, nu sätter vi på oss fötterna och går, mozarella sallad, hetingen som alla skulle passera en efter en.. Ah ni vet vad jag menar. SCA power haha!



VÖRDN

Har inte hänt så mycket det senaste.. förutom att det nu är påsklov, yes! Var på bio i fredags och såg Music & Lyrics, den var jättebra! Mysig och rolig: "jag är säker på att det är jättebra, men jag är tondöv" hahah gud va jag skrattade! Idag har jag tränat, äntligen. Det var en och en halv vecka sedan jag tränade, pga snuva och vissa personer hihi. Kännde mig som en potatis så det var skönt att få röra på sig, aerobic 2 blev det. Nähäpp nu ska jag dra mig till tvn, How to loose a guy in ten days börjar snart. Juste, mitt nya smeknamn är Vördn! Tja då.