Missing you like crazy, body and soul is aching, i'm out of control


LOVE. Igår fick jag en ros av pojkvännen M och idag fick jag ett sms av systern där det stod: Jag tror jag ska tatuera mig när jag fyller arton. Je t'aime ma soeur. I snirklig stil. Jag vill det, vid handleden. Det är det finaste smset jag någonsin fått.

Carreaux


21:52. Har hängt på pojkvännen hela dagen och nu blir det pizza hos Vs bf.

The night will go as follows


Unanswered questions, beatings so hard, your smell, it's always you.


HIER.
Igår köpte jag en underbar secondhand skjorta - flanell, rutig, röd, XL. Jag framkallade även bilder från engångskamerorna, de finaste ska upp på väggen. På kvällen hängde jag på La Perle med P och V. Grubblade även över M.


With my boyfriend

26.03.09. Klockan tio i morse ringde pojkvännen på dörren. Han hade med sig starbuckskaffe, färskpressad apelsinjuice, pain au chocolat och nybakade croissants. En underbar start på en underbar dag.

Häagen-Dazs during the spring

NEWS. Imorgon börjar jag jobba efter två veckors slappande. Blev anställd på häagen-dazs vid saint michel idag, underbart kvarter med uteservering i solen. Borde kanske köpa hem massa häagen-dazs glass och käka så jag kan impa imon genom att veta vilka smaker som är vilka. Är dock livrädd för att råka nämna att b&j's glass är tusen gånger godare. Scchhh.

I love you Paris


Alcohol/ice cream

ANGÅENDE JOBBSÖKANDET. Igår testade jag på att jobba som bartender på en irish pub vid notre dame. När jag kom dit visade managern mig i princip vilka ölsorter de har sen sa han till mig att börja ta beställningar och sen gick han därifrån. "Jaha ska han bara lämna mig nu?" tänkte jag. Så där stod jag i en full bar och såg lost ut. Men eftersom ingen sa till mig vad/hur/när jag skulle göra saker bestämde jag mig för att köra mitt eget race. Jag tog beställningar, hällde upp öl, letade desperat bland alla olika spritsorter och försökte göra en orgasme. Jag har ingen aning om hur det gick, vi får se om de ringer på söndag eller inte. Annars har jag en backup plan: hägendaz. Ska på intervju hos dem på måndag. Bartender eller glassförsäljare, that's the question.

30°C on the balcony


TAN. Idag, den  nittonde mars, plockade jag fram bikinin och solade på balkongen. Hur sjukt är inte det? Har redan fått min första solbränna! Jag kommer ha min sommarbränna innan sommarn ens börjat om vädret håller i sig, vilket det tydligen ska göra. Nåväl, dags att köpa diskmedel och annan hushållsskit.

Back on track.

MORNING. Vaknade av att solen sken upp hela lägenhet. Detta kommer bli en underbar morgon med färska croissants och starbucks kaffe vid seine med härligt folk. Ska bara slänga på mig jeansjackan och solbrillsen. Våren i paris är nog det bästa som finns!


Monday / 16.03.2009


LÖRDAGSBILDER. Champagne och jack daniel's drickande med Indiana folket. Hängde med M idag, vi satt ute i solen och drack öl i fyra timmar. Det är härligt att vara arbetslös, men nu har det gått över en vecka. Imon ska jag dela ut CVn med Vs arbetslösa bf och hans vän som precis blivit sparkad.

Marc by marc jacobs


22:41. Varför slår mitt hjärta så hårt? Varför slår det så fort? Varför beter sig folk så konstigt? Jag hatar att grubbla. Jag hatar frågor utan svar. Jag hatar alla frågetecken.

Don't let me get me


18:08. Innan syrran packade sitt pick och pack träffade vi V vid american apparel, hon jobbar ju där nu - vilket betyder 50% på alla kläder. Ska be V köpa jeans, hoodie och annan skit till mig. Sen lunchade vi på KFC och snackade private stuff. Just nu är jag uttråkad, väntar på att M ska sluta jobba så jag kan ringa honom.

06.03.09 - 10.03.09


MED SYSTERN. skrattattcaker. posing. crêpe med chocolat. kramar. promenader. paris godaste cosmopolitan.  pink konsert. sune citat. fika i solen. striptease. funhouse tour pepp. wayfarershopping. falskt sjungande. catching up. varför är hennes resa redan slut? varför går tiden så otroligt fort när man är med henne? vi ses om två månader, jag längtar redan fastän hon just nu sitter bredvid mig. snälla ta inte flyget hem. jag älskar dig.

Fckfckfckfck!H ligger och sover efter att ha spytt hela dagen. Jag äter baguette med leverpastej, snackar med M och hoppas på att syrran ska vakna upp frisk ikväll.

Sister, scab environments, club sandwich, disposable camera


SISTER. Vid nio tiden igår kväll såg jag min älskade syster vid nation. Jag for iväg som en raket när jag såg henne och vi kramades i minuter. På kvällen promenerade vi runt vid saint michel och åt club sandwich och drack café au lait.

To sum up


Har inte bloggat på en vecka för jag har jobbat jättemycket på indiana cafée och hängt med M hela tiden. Inte för att skryta, but i'm loving my life right now.

+ syrran kommer för att hälsa på ikväll
+ pink konsert på måndag
+ jag har slutat på indiana cafée

+ M bjöd på lunch idag och gav mig hans äkta ray-ban wayfarers

+ våren har kommit till paris
+ lönen kom in på kontot idag
+ ska inte jobba på en eller två veckor: parrrty time


Morning

Fan vi har varken mjölk eller bröd hemma, äter chokladkex till frukost. Måste duscha och ta mig till en mataffär idag. Men vem pallar det en söndag?