Vitvitvitvitvit

image719
Gillar min nya vitvita klänning, passar perfekt till den 28 maj. Förresten så tog en mongolid min favorit ring på friskis och svettis idag. Grrrr.

Freeze

Jag ville bara frysa studen ett ögonblick. Stanna lite. Se vad som händer just nu, vilket verkade visa sig vara väldigt mycket. Idag blev jag godkänd på Kunskapsprov B (körkortsteorin), det känns så jävla bra. Uppkörning nästa. Jag har även fått goda nyheter angående boende i Paris, kanske blir det en lägenhet brevid Champs-Elysées? Och extrajobb på köpet? Balen och studenten närmar sig med stormsteg. Skönt att jag har hittat klänningar till båda tillfällena. Men innan det är det dansuppvisning som gäller. Gud vad jag kommer sakna Dansforum när jag flyttar, älskar det placet. På onsdag är det även valborg, då blir det väl att dra ut i Göteborgsnatten och fira (eller är supa det rätta ordet?).

Tjugoandraapril

image712
Randigt från H&M. Likaså skorna, love them! Sista paret i min storlek för endast 298 enkronor. Vad händer annars, inte så mycket. Pluggar inför teoriprovet och kämpar med att inte äta sötsaker. Svårast är att hålla sig borta från glass. Det var fruktsallad till efterrätt ikväll.

Longlonglonglong

image711
Kom på i skolan att jag faktiskt har väldigt långt hår (längre än Vs kanske?). Har haft knut så mycket det senaste att jag inte märkt att det har växt i räser fart. Man tackar. Soligt och varmt ska det vara nu ett tag framöver. Man tackar gånger två.

Det märkliga talet e

image711
Jag vill ha ett par höga skor. Ett par till balen. Helst svarta i lack, det skulle passa min röda klänning strålande. Men jag hinner ju aldrig dra till stan för att leta. Skolan tar upp all fucking tid. Imorgon ska det deriveras och lekas med det märkliga talet e. Matte C prov, wish me good luck.

080411

image713


Belles

image708
Brukar aldrig hitta någoting fint på Zara. Men om dessa underbara klänningar skulle hänga på deras galjar hade jag köpt upp hela månadslönen där! Lätta volanger, småblommigt, rosor, grekiskt. Ge mig en av varje, merci. By the way så fick vi studentmössorna igår. Studentmössorna! Har även köpt balbiljett, väntar nu bara på att någon ska bjuda mig på balen. En dejt tack.

Förstörda kalasstrumpor

image709
MASKOR + TVÅ NYA RINGAR. Lite retro sådär. Eller som S skulle säga: "Honey, it's so fashion". Är sugen på sött, sött, sött. Måste upp och baka någonting med mycket kakao och socker i. Funderar även över kvällens kväll. Mycket tankar. 

Sommar i rosa nyanser

image708