EMMA VS HANNA


                 Vem är vem?

1 TOARULLE, 2 TOARULLAR

Åååhh nej! Håller på att bli dyngförkyld, när ska denna influensa gå över?
Börjar fan räkna antal toarullar som går åt, min nya hobby.
Som Josefine en gång sa hahah så söt.

JAG ÄLSKAR ATT DANSA

Att sätta på as skön musik, känna rytmen och dansa tills man är helt slut är bara för underbart! Inte bara det att jag älskar att gå ut och dansa på klubbar och diskotek men också det att jag dansar på Dansforum, Streetdance och Jazz. Är så glad att jag har hittat det som en hobby! Varje gång innan jag ska åka till Dansforum tänker jag: neej jag orkar inte dansa idag, så segt. Men när jag väl är där så är det hur kul som helst, och sen när jag åker hem vill jag dansa hela mitt liv. Det är konstigt att man känner så.. nån typ av mänskligt beteende.
 
Jag älskar att dansa♥  

Önskar jag var lika grym som Josefina och Johanna, mina danslärare och alla andra danslärare. Gud va kul att ha det som jobb. Att lära ut ens egna koreografier, alla bara följer en, gör precis som man vill. Eller att vara dansproffs, vara bakgrunds dansare till de nyaste och hetaste musikvideorna, inte helt fel det! Eller att vara med i Bounce, så grymma är de. Jag skulle göra vad som helst för att få turnera med dem i deras senaste show.

Jag älskar att dansa♥

Streetdance, den balla dansen med attityd och fräcka steg. Jazz, den graciösa dansen där känslan är lätt och vacker. Väldigt olika typer av danser, men väldigt roliga båda två. Vill också testa på Dance hall, önskar även att jag kunde Locking men efter att ha testat det... oh no det är inte alls min grej! Även sån sexy dans, vet inte riktigt vad den heter, men någon typ av salsa vore grymt att kunna. Det är så mycket jag vill testa på och kunna, men ändå så håller jag mig till streeten och jazzen, känns tryggt på något sätt. Måste börja dansa oftare så att jag blir bättre!

Jag älskar att dansa♥

Eftersom jag är sån dansnörd har jag lagt in David Guetta vs The Egg - Love don't let me go videon, den är hel grym! Titta och njut.


PARTY PEOPLE


LITEN KONSTNÄR INOM MIG

♥ Jag äslar att måla. Vet inte varför jag blivit så förtjust i det, men ibland känner jag jättemycket för det. Och när jag väl börjat med någonting kan jag inte sluta. Har testat lite allt möjligt, akvarell, oljefärg, pastell. Men min favorit är nog att bara använda blyertspennan och skissa! Nått som jag aldrig testat är att rita med kol, måste testa det någon gång, gillar svartvitt väldigt mycket. Det var ett tag sen jag målade något, ska nog göra någon ny bild snart. Kanske på påskolovet, då har jag tid ♥


SOMMAR MINNEN

 

VELIGHET?

Ååhh myys, var precis ute med Hanna i en timma och tog igen snack vi inte haft på länge. Vi promenerade bort till Willys och köpte lite lördags mums. Blir hemmakväll istället för film och vattenpipa hos Mehdi som var bestämt från början, får ta det nästa vecka då folket kan.

Tänkte på en sak idag som jag blir så irriterad över och det är velighet (humm kan man säga velighet?)
Aja i allafall, det är precis vad jag är: velig! Jämt och ständigt, så himmla jobbigt! Okej, att vela fram och tillbaka när det t.ex gäller att välja gymnasium, vad för färg på tapeterna man vill ha eller vilken av de två dyra vinterjackorna man ska köpa är väl normalt. Men när det gäller vilken choklad man vill ha från Ica, Mars eller Twix? Twix eller Center? Center eller Mars? jag kan stå där i evigheter. Eller om jag ska köpa ett nagelack (pris: 35kr). Är det verkligen värt pengarna? kommer jag använda det, vilken färg passar bäst? Och där försvann 20 minuter.

Önskar jag var sådan som inte ANALYSERAR SÖNDER ALLTING! utan bara gör det som man känner för och inte tänker fram och tillbaka på om det var rätt eller fel, bra eller dåligt. Kan ju passa på och säga förlåt till alla som fått stå ut med denna dåliga sida av mig (jag vet att det är många). Ändring måste därför ske. Jobbigast av allt är att jag vet att det inte kommer bli nån förändring, har ju försökt tidigare. Kanske är det inte meningen att träna bort det. Det är ju hur jag är, min personlighet.
Eller?


VENEZUELA

"Vårt succéresmål Isla de Margarita visar upp en alldeles egen personlighet, fjärran från vissa andra västindiska öars utpräglade lyxinriktning. Här är livsstilen betydligt mer avslappnad. En semester på Isla de Margarita handlar till stor del om att varva ner, bada i 25-gradigt vatten, shoppa och äta god mat i ett klimat som hör till de behagligaste vår jord kan uppvisa."

image133image134image136
I två veckor ska jag bo i detta ljuvliga paradis med min familj.
24/12/07 - 07/01/08


SVAGHET

Det värker och dunkar i hela kroppen.
Ena stunden fryser jag, andra svettas jag.
Hostar då och då.
Halsen känns helt svullen.
Ett lätt illamående kryper fram.
Känner mig så svag.
Jag hatar att vara sjuk.

KLASSRESAN

Så mysigt jag har haft det dessa åtta dagar tillsammans med klassen. Vi hade 16 grader varmt och sol hela veckan samtidigt som vi följde ett roligt schema som vi fått av vår lärare Nicolas. Picnic i Versailles, promenader vid Seine, pratstunder på caféer, skratt på broar, dans på klubbar, mys på rummet, shopping på Zara och mycket mera hände i världens underbaraste stad Paris! Längtan tillbaka är redan stor men jag får nöja mig med alla härliga bilder vi tatt sålänge, tills jag åker tillbaka dit igen.