Sticky, Topfloor

image689

I see

image690

Grymt plastiga och väldigt fejk men what ever. 79,90 kr för ett par balla solglasögon med röda skalmar. Kommer användas flitigt nu när solen börjar kika fram.

Frihet för mig

image689

Bara ord

image689
Har ont i kroppen varje kväll. Huvudvärk varje dag. Varför? Längtar till torsdag. Vill ut. Bort. Tre röda läppar. Godnatt.

Dagmar

image685
Vet inte vad jag ska göra idag, verkligen sjukt segt. Ett litet illamående ligger och gror i magen. Kan det möjligtvis blivit lite för mycket igår på Viktoria? Jag tror nog det. Men det var en jävligt ball utekväll ändå. Annars ville jag bara säga att Dagmars vårkollektion är underbar.

Buy bought bought

image684

080221

image684
Kolla vad jag hittade längst bak i syrrans garderob. Ett par jättegammla stentvättade jeans med hög midja. Cheap Monday it is. Trevligt värre.


Kalmar i bilder

image682

Tre röda stekta tomater

Jag, V och H står vid busshållplatsen och väntar skämmandes på 756an. Efter ett hårt danspass ser man inte allt för fräsch ut. Röda i ansiktet och svettiga med en härlig touch av illaluktande odör. "Om någon börjar prata med mig nu låtsas jag vara en fransyska som heter Francoise och som inte fattar ett ord svenska".

Killen:
Ursäkta, men fryser inte du?
Jag vänder mig om (iförd endast t-shirt) och får se en kille i 20års åldern som tittar funderande på mig.
Jag: Nej jag svettas ihjäl, har precis dansat (ser han inte hur det rinner?)
Killen: Asså? Har du dansat här vid busshållplatsen eller?
Jag: Öh, nej på Dansforum (undrar hur fräscht jag luktar?)
Killen: Asså? Vad dansar ni till då?
Jag: ...musik? (undrar om mitt röda nylle matchar mina skor?)
Killen: Åh får se några moves då!
Vera: Ja kom igen nu Emma!
Jag: Nej. Men kom gärna på vår uppvisning den 4 maj!

Så nu har jag bjudit in en antagligen halvblind kille med försämrat luktsinne till vår uppvisning.

Laissez entrer le soleil

image681

Idag var jag på strålande humhör. Det är ju nästan vår ute! Tog på mig min nya klänning (endast 50 kr) och gick till skolan med ett stort leende (händer inte så ofta nu för tiden). På väg hem med bussen bestämde jag mig för att gå istället. Så jag skuttade av bussen och gick resten av vägen. (För er som vill veta sanningen så var jag tvungen att hoppa av bussen då dörrarna inte fungerade, men det tycker jag vi tar och håller tyst om).

Ofrivilligt självmord?

C: usch jag vaknade inatt av att jag höll på att kvävas, ni vet som jag brukar göra.
S: haha nämen fy va hemskt!
C: ah den här gången drömde jag att stoppade in en penna i halsen. Sen vaknade jag och skrek att det var en penna i min hals!
E: hahahaha! Märker du inte att du inte har en penna i halsen efter ett tag?
C: jo men det tar en stund, sen skämms jag ihjäl! Jag har väl berättat om den gången då jag drömde att jag tryckte ner ett mynt i strupen?
S: öhh nej hahaha.

30 sekunder går...

C:
men jag har väl ändå berättat om den gången då jag drömde att jag stoppade ner ett avgasrör i halsen!?
M: har du någonsin funderat på att prata med någon om det här?

Det vore kanske bäst.

Du har varit efterlängtad

image679

Igår kom den, min kära efterlängtade väska. Jag är mer än nöjd. Perfekt storlek, axelband och sjukt snygg design. Dessutom är den brun och orange, kan det bli bättre? Den här väska kommer få vara med om mycket. Denna gången bär äventyret av till Småland, ska hälsa på släkten. Det kommer bli mycket kakor och promenader om jag känner de äldre uddenbergarna rätt.

Du betyder allt för mig

image678

080212

image677

Idag har det varit en huvudvärksdag. Huvudet känns tungt, ögonlocken som bly och jag orkar inte med något. Snälla låt mig få stanna i sängen.

Mais je te dis quand même

image676

Början

Idag körde lovet igång. Började dagen med att kolla tyger som jag ska ha till min balklänning, åh hittade gudomligt fina tyger. Det är bara ett problem, jag kan inte ens trä en symaskin.. mamma, lite hjälp kanske? På kvällen drog H och jag till gymmet. Har aldrig gymmat innan. Blev positivt överraskad: det var inte så tråkigt som jag trodde, och dessutom fanns det många nice bodies att spana in! Ska snylta på Hs gymkort i fortsättningen. Sen ringde C som jag träffa i Venezuela och sa att han var på Järntorget. Världen är bra jävla liten!


Please don't stop the music

image679


Igår firades min artonårsdag - igen. Fast denna gången var det med vännerna. Middag, singstar och Sangria hos mig. Perfekt förfest innan vi drog till Mothers Freak där det var 20års fest. Självklart blev det mycket dans och mingel. Tack för en helgalen kväll tjejer. Mår förvånans värt bra idag, ska äta upp resten av tårtan. "Face down ass up that's the way we like to fuck" - lust att lämna min hjärna?

Because I'm a fake

image674

Gillar verkligen min nya bruna-fejk-skinnjacka. Och jag längtar tills imorgon, det kommer bli helvilt! Ah, ville typ bara säga det.

För en 1000 lapp

image673
Orkade inte gå på filosofin idag, fattar inte vad han snackar om på lektionerna och jag tycker inte om att överanalysera om vår existens. Åkte istället ner till stan och köpte upp en 1000 lapp.

Artonårsdagen del III

image675

Väl hemma blev det en snabbdusch och sen kom familjen Svedberg. Nu skulle jag och J firas stort. 18 och 20 år är stort minsann! Ljuvlig mat, champagne, sång och presenter fyllde kvällen. Kan jag inte få fylla år lite oftare?

Artonårsdagen del II

image674

På kvällen bar det av till Dansforum, kan även kallade det mitt andra hem. Dans vid busstationen börjar bli en tradition. Locking med syrran, V och L.

Artonårsdagen del I

image670

Blev uppvaktad av familjen med sång och presenter. Tack för kameran, den är från och med nu min bästa vän. Eftersom jag alltid är ledig på tisdagar hade jag körlektion och sen gick jag till BR och köpte några ballonger till mig själv. Lekte lite med dem i mina nya favorit tights.

987654321

image669

Nu ska jag äta på Pizza Hut med vännerna. Snacka framtisplaner angående Paris och äta gott. Kan dock inte sluta tänka på tightsen jag och S kolla på idag. Hinner jag köpa dem imon? Påminnelse: det är bara 3 dagar kvar nu. Jag förväntar mig presenter och tårtor! hihi

Cry me a river

Jag till Vera: Spana in mitt gråa nya paraply. Mamma köpte fyra sådana på IKEA, endast 19:- styck! De håller sjukt mycket bättre än alla andra paraplyn som går sönder vid minsta lilla vindpust!

10 minuter senare är jag dock inte lika kaxig...
image668