Woke up one the good side


13:30. Idag vaknade jag upp på ett riktigt bra humör, det var ett tag sen. P kom förbi med frukost och nu ska jag ut i solen och käka sushi. Glädjen är tillbaka, old emma is back! Bisous.

Just FUCK it


... nu börjar jag bli jävligt trött på det här. Det är fan folks känslor som står på spel.

Monday / 27.04.09


INTRODUCING. Jag har hittat en ny vän! Han är asball men lite stel. Dags att möta upp V vid kiliwatch, kavajshopping next.

Dans le jardin des tuileries


Hanna/Elisabeth/Uddenberg


SISTER. Du är den finaste personen som finns. Utan dig är jag inget. Utan dig exsisterar inte jag.

Gone going


20.04.09. Idag ska jag sätta stopp för det här. Det känns mycket bra, det känns rätt i hela kroppen.

In the fucking poubelle


STUCK. Vi lyfte upp V, tryckte ner henne i en papperskorg, lämnade henne där och tog bilder - allt detta i nyktert tillstånd.

------------------------------------------------------------------------------------


FLEE. Det här är första gången jag velat lämna paris. Har mått dåligt i snart en vecka, har hamnat i skitsituationer och bråkat med de som står mig allra närmast. Jag vill bort härifrån, ta en paus, få lite andrum. Den här mardrömmen verkar aldrig ta slut, den fortsätter och har spårat ut till en stor sak som ligger och gnager i huvudet konstant.

Thank you babe


SURPRISE. Igår efter jobbet mötte jag upp pojkvännen som hade varit ute och shoppat och fått med sig en present till mig - ett par ljuslila kawasaki! Jag älskar kawasakis och har velat ha de lila sen två år tillbaka men har inte hittat dem någonstans. Jag blev gladare än barnen som får extra mycket chokladsås på deras glass på jobbet.

09.04.09 - 11.04.09


BF. Eftersom min roomate är i sverige just nu har pojkvännen bott här under helgen. Vi har ätit pannkakor med nutella varje dag till frukost, ätit KFC och druckit vin på kvällarna, tänt ljus, gått på bio, fått gratis margartia och haft moussekrig. Nehe, ska käka upp resten av nutellaburken nu innan jag deckar i sängen.  

(Break)

Det är ju pinsamt hur dålig jag har vart på att blogga det senaste. Lovar att ta igen soon.