Blurry, sisters and shoes.


"Första, riktiga snön har fallit. Den har lagt sig som ett vitt täcke över den sovande staden. Ändå finns det några få uppe.  Den unge killen som precis blivit lämnad av den han älskar, sitter i sin soffa och stirrar tomt framför sig. Flickan som innerst inne är rädd för att tiden försvinner om hon somnar, sitter och skriver. Pojken som inte kan sova för att sjukdomen smyger sig in, ligger och vrider sig i sängen. Han som inte kan sluta, utan sitter vid sin dator och spelar. Hon som åker imorgon, packar sin väska".

Flickan som är rädd att tiden försvinner, flickan som åker imorgon. Vi skiljs igen. Jag älskar dig.

Woke up at 03.34am with body aches, ice cold but sweaty as hell. Woke up at 12.03pm with fever. 38.2 degree celsius.

Är sjuk igen.

The main theme is pink


GIFTS. Syrran fick två konsertbiljtter av mig i julklapp, till pinks turnering funhouse! På köpet fick hon en weekend resa till paris. Själv fick jag mest sedlar. Ikväll blir det utgång à la göteborg. Men först guitar hero, ska spöa syrran (like that could happen).

Saturday / 20.12.2008


STARBUCKS COFFEE. Har satt väckarklockan på tjugo över fem. Imon åker vi hem till sverige, gbg, kämpegatan. Lycka! Men innan vi lämnar paris för att fira en underbar jul hemma så blir det en fika på starbucks. Frappucinos, café latte och cookies.


Two days ago. Saturday: teq paf a.k.a tequila race, hence the face.


KOMMA. Jag känner mig som ett kommatecken, typ. Vill kolla vänner men boxen ligger tre meter ifrån mig. Vill äta apelsin men orkar inte skala. Intressant inlägg. Smurfarna hoppar.

Thursday / 11.12.2008


FLANERANDE. Idag tog jag mig ut ur lägenheten efter en veckas sovande i sängen, inget krydd. Men det behövdes verkligen, är nästan helt frisk nu. Promenerade i en timma med ipoden genom jardin luxembourg och sen till Vs skola. Mötte upp henne och så köpte vi crêpe och gauffre med nutella och promenerade hela vägen hem igen. Bild på mina fina roomisar btw. Bonne nuit.

Really sick. Fck. Wanna go home, sit with my sis in front of our open fire and talk about memories all night long.

Vaknade klockan tio med femtio kilo snor i näsan, slemhosta och tryckande huvudvärk. Gå till skolan? don't think so. Har sovit nästan hela dagen, pratat med älskade syster på telefon (jag saknar dig så det gör ont) och kollat på dubbade ally mcbeal. Ska ta en tablett och lägga mig efter maten, vill sova i tolv dagar.


Noël à paris. Hälsningar från rue daguerre och les champs élysées.


SANTA BABY. Det är kallt ute och jag snorar/hostar/slemmar. Staden är julpyntad till max - trodde jag. Idag satte de upp ett tjugotal nya julgranar vid min skola. Vi har druckit glögg hela helgen med trevligt folk. Jag är klar med alla julklappar, måste vara nytt rekord. Absolute christmas låtarna är på repeat och skägget i brevlådan följs flitigt varje dag. Det är bara min egna önskelista som återstår.

Fashion show, backstage


081204. Fashion show på mix club igår. Showen var sådär. Men det var kul att hänga backstage med modellerna och designerna. Kände mig som en dvärg dock.

Sweatshirt with hundreds of holes, it's my favorite. Mens department.


THIS WEEK. Letar ny lägenhet, letar jobb, fashion show på torsdag (backstage maybe?), julhandla på lördag, glögg kalas och britney party på söndag.

Just another night in paris


SAM'S HOT. E lagade en fabulous trerätters måltid i lördags, sen blev det kortspel innan vi drog till en av paris trendigaste klubbar: showcase. Inom loppet av en minut hade vi blivit bjudna på gröna drinkar. Vid tvåtiden stod jag utanför med några trevliga fransmän. Vi rökte varsin cigg och tittade ut över seine medan snön föll. En timma senare hängde vi i VIP rummet. My life is pretty good.