Citat #1

"Det är utsidan som räknas, men det är insidan som ger utsidan en chans"


LOVE IS BACK

177520-82

177520-86

177520-83

177520-84

Värme

sommar

Jag HATAR detta eländiga väder, snö och kallt. Vill att våren och solen ska komma!

Minnen med dig



Träffade min älskade Linnea idag. 
Varför måste du bo så långt ifrån mig?
Blir så glad varje gång du kommer hit.
Men sen sticker du igen..
Nästa gång blir på påsklovet!
Saknar dig redan.
Tittade på bilder från i sommras.
Va många fina minnen vi har tillsammans!
Älskar dig.


Budapest

Var i Budapest med Mimmi och Vera under lovet. Det blev, som jag anade, en toppen resa! Även fast vi bara var där i tre dagar så hann vi med en hel del, får ta resten när vi åker dit nästa gång.

Torsdag
Jag och Mimmi landade i Ungern vid halv tre tiden och där stod Vera och väntade. Först blev det en rundtur i stan innan vi blev avsläppta vid ett köpcentrum. Kollade runt lite där, åt lunch och drack världens godaste apelsinjuice! Sen mötte vi Veras mamma och pappa och åt på en restaurang med utsikt över Donau. När vi kom hem till Veras fina hus blev jag och Mimmi genast förälskade i Veras fondtapet..



Fredag
Alla vaknade tidigt av veckarklockan som ringde vid åtta. Efter en varm dusch och nybakat bröd med ungersk salamikorv åkte vi in till stan för en shoppingrunda, men det blev inte så mycket handlat. Hittade bara en fin grå tröja från Zara för 2.999 forint (d.v.s 480 kr). Sen gick vi in till en frisörsalong för att fixa fransk manikyr. Det blev riktigt snyggt.. tills det började skavas av efter en timma. Sen återvände vi hem för att fixa iordning oss inför kvällen. 
Efter en god pizza var alla klara och vi åkte ner på stan och träffade Veras kompisar. Men tyvärr så kom vi inte in på det stället som var planerat, självklart var de tvugna att kolla legg just den kvällen! Det blev istället Living Room som körde techno hela kvällen samtidigt som ungrare sjöng kareoke i samma lokal. Förstod inte riktigt konceptet. Men det blev ändå en bra kväll, dansade tills vi var helt slut. Det var riktigt skönt att få komma hem och krypa ner i sängen.


Lördag
Ännu en tidig morgon. Vi åkte allesammans till en mysig turistby uppe i bergen. Köpe lite souvenirer, bl.a en mystisk låda som jag föll för, lite Davinci Koden över den. Tog en fika som bestod av tre utsökta tårtbitar och kikade in i marsipan muséet. Sen bar det av till slottet Vár. Tittade på den fina utsikten och njöt av de fem minuters sol vi fick. 
På kvällen åkte vi till en typisk ungersk restaurang. Det blev dans, musik och massa japaner till middagen. Mmm va god maten var där, jag gillar verkligen ungersk mat! När vi kom hem var det dags att packa, hatar att packa, det är verkligen det tråkigaste på hela resan.



Söndag   
Halv sju tjuter mobilen och alla tvingar sig upp ur sängen. Vi blir körda till flygplatsen och alla är smått deppiga hela vägen hem. Men den senaste Glamour på franska piggar upp det hela lite!  

Snart där igen







Åååhh jag blir så överlyckligt glad varje gång jag tänker på det! 10 dagar kvar..

La mélodie du chocolat

Var ute hela denna förmiddag med Samira. I fyra timmar gick vi från affär till affär och frågade om extrajobb eller sommarjobb.. det var svårare än jag trodde. Blev Nej på de flesta ställena, på några fick vi lämna in ett CV. Men sen när vi gick in i världens mysigaste lilla chokladaffär, La Mélodie du Chocolat på Avenyn, fick vi ett glatt Ja. Hoppas hoppas det blir nått! Så jobb var inte direkt det vi hittade. Istället blev det en chokladboll, ett par svarta ballerinaskor i lack med en rosett på <3 som jag letat efter och en gratis apelsin Mer.

Vill ha



177520-34

Mys kväll

Va mysigt det var igår. Åt på pizza Hut med Carro, Vera och Mimmi, även Emelie var med på ett hörn när hon ringde från Paris. Det var grymt gott som vanligt, trevlig stämmning och jag fick fina presenter, tack så mycket! Kvällen fortsatte hemma hos mig med Buzz, film och kladdkaka.





ÄLSKAR ER <3

Min dag!

Den femte februari 1990, kl. 17:31 föddes lilla jag. Vilket då betyder att det är min födelsedag idag. Det är alltid lika kul att fylla år. Man vaknar tidigare än vanligt och det småpirrar lite i magen (jag vet, det är kanske lite barnsligt men men). Blir uppvaktad av mamma, pappa och Hanna med sång och presenter. Fick bl.a en Ipod Nano, pengar och en klänning. Sen är det bara att dra sig till skolan. Men det känndes inte alls lika jobbigt som det brukar göra. Föst kom det fem enorma snöflingor men sen sprack det upp och solen värmde gott. Väl framme i skolan grattar klasskamraterna. Jag får choklad, kort och presentkort till nagelmanikyr. Nice med "förpresenter"! Blir även där uppvaktad med såg och t.o.m massage. 
När jag kommer hem börjar det jobbiga. Hela kvällen blir det matteplugg, usch och fy. Men fick många trevliga avbrott under studerandet, släkt och vänner ringde oavbrutet och sms flödade in på mobilen. Som sagt det är nice att fylla år. Söta Hanna bakade en kladdkaka till mig (efter jag hade bett henne ett antal gånger) och vi beställde Chicken Tikka Masala till middag. Mummms! En lagom mysig födelsedag blev det. Men det är inte över än... ser fram emot helgen då jag ska fira mer med både familj och vänner! Har nu det allra sista året kvar innan man är "fri". Fast jag är väldigt glad över att inte ha fyllt 18, blir så mycket ansvar då. Får handskas med det nästa år. Nu ska jag bara njuta...

   


Lika som bär?

Myheritage.com är en hemsida där du kan se vem du liknar mest i kändisvärlden. Det är både kul och intressant. Jag blev lik några mycket gulliga personer, men även några som jag kanske inte hade tänkt mig. Jag blev även rejält dissad. Därför varnar jag er som vill testa detta att ni kan komma i ett chocktillstånd, och ni som är känsliga borde nog inte göra detta alls. Här är mina resultat:


Åh, man tackar



Jag förstår inte



Oulala?

 

Usch

Det här var verkligen inte kul. Få reda på något som man verkligen inte vill veta. Men det är nog det bästa alternativet jag har.. orkar inte leva med detta längre. Men bara själva tanken på att det måste göras och hur det ska göras får mig att må illa och rädslan kryper fram, även tårarna. Massa frågor ploppar upp. Kommer jag klara det? Är jag tillräckligt strak? Kommer det bli bättre?
Men jag är nog säker på att de flesta frågor kan besvaras med ett JA. Jag kommer klara det för jag har min familj och mina vänner. Jag är tillräckligt stark när jag verkligen vill något. Det kommer att bli bättre, för det är det jag vill tro och hoppas på. Dessutom är jag inte ensam med dessa frågor, funderingar och denna rädsla. Flera har någongång varit tvungen, på grund av en viss orsak, att genomgå en operation. Och detta enbart för att bli bättre. JAG KOMMER BLI BÄTTRE!

Stundens låt

Lumidee feat Tony Sunshine - She's like the wind