Party in feather masks


RESUMÉ. I fredags blev det ett annorlunda födelsedagsfirande. För att summera: bitna av mygg vid middagen, skratt åt räkan, dans till dirty dancing, mojito cocktails, beundran av maskerna, bokstavligt talat utslängd från trädgårn, dans på parklane med bögar - det var gaynight. 

Behind feathers


THE MASK. Imorgon kväll blir det nittonårs firande.. med fjädermasker.

Mademoiselle en noir


ALL BLACK. Snyggt som 17! Kör också på mycket helsvart nu. Annars kör jag dagarna långa, med min lärare och med pappa. Fem timmar blev det idag. Känns som om jag har stukat foten. Grr.. är sjukt trött på att övningsköra.

Cover the legs


LEOFLÄCKAR. Det är sådär farligt snyggt. Frågan är om man vågar testa på det? Ja. Om jag hittar ett par riktigt snygga fläckiga tights slår jag nog till. Något måste ju täcka benen nu när hösten kommer.

One of these nights


DAGEN EFTER. Ont i fötterna. Öm i kroppen. Smutsigt hår. Halvöppna ögon. Men det var mycket kul igår. Först viktoria, sen the queen, sen trädgårn och till sist en mc feast på mc donalds - som vanligt. Promenad med skorna i handen till lägenheten med V, S och M och sen djup sömn till ett på dagen. Tre avsnitt av project runway och tunnbröd med ägg samt banan med kniv och gaffel. "The shame of walk" hem klockan fyra och nu sitter jag här. Dags för en dusch. 

Keep me warm


MONKI. Två mysiga tröjor och en höstjacka. Och till det, trasiga strumpbyxor, kängor och en stor ring. Yes please. Annars så bokade jag uppkörning idag. Snälla gud jag vill verkligen få körkortet, snälla kugga mig inte, prettyplease. Amen. 

What to do?


HEMMA. En onsdag. En regning onsdag. Inga pengar i plånboken. What to do? Jo, man går upp vid ettiden. Käkar några leverpastejmackor framför vänner. Sätter på sig en storstorstor stickad kofta och bakar kärleksmums. Det är precis så man ska spendera en regning onsdag utan pengar.

Vi tre och en coco


UTEKVÄLLAR. Har hängt mycket med S och V det senaste, och speciellt ensamma i lägenheten. Sena utekvällar, frukost vid två på dagen och sex and the city till sent inpå eftermiddagen. Jag tror vi är mer redo inför paris än någonsin. Jag längtar som fan. Älskar er mina bästaste paris amies.

Wannabe docs


SKOR, IGEN. Ni får ursäkta för alla dessa sko inlägg men kolla vad jag köpte idag! Grova, svarta höstkängor. Jag älskar dem, i love them, je les aime. Nio hundralappar från vagabond. Kan det inte bli lite kallare nu? 

On the cold streets


BLACK. Vill ha två nya svarta skor till hösten. Dessa två. Dinsko och Bianco.

Around the neck


WOOD. Köpte ett stort blaffigt trähalsband på rea för några veckor sen. Kom på det idag, kanske dags att börja använda det. Annars kånkar jag runt i L t-shirtar från herravdelningar i väntan på att bli helt frisk.

Je veux briller


PALJETTER. Skulle vilja ha en av dessa fabulousa klänningar i min garderob. Ska försöka hitta någon liknande topp/klänning. Om jag hittar en kommer jag inte bara använda den när det är uppklätt som gäller utan även till vardags med typ en stor stickad kofta över. Kan nog bli rätt ballt. Godnatt.  

37.6


FEBER. Inte mycket feber men tillräckligt för att det ska dåna i hela kroppen. Kan det bero på att jag skuttade runt med endast en sko och alldeles för tunna kläder i lördags? Det var fest hos david. Hade ny volang kjol från h&m plus nitskärp i midjan à la sarah jessica parker. Ska knapra på ipren nu.

Three of them






FAVORITERNA. Fashion flash, Fashion squad och Karla's closet. Deras stilar är grymma, deras bilder är underbara, och deras bloggar är helt klart de bästa. Inspiration till hundra procent.

Sjundeaugusti


BLANDAT. Lite spets, lite rutigt, lite fläckigt och så en skinnjacka över det. Ska beställa pizza nu och sen leta lägenhet i paris. Later mes amis.

Fall 08


TJA SNYGGING. Precis såhär vill jag se ut i höst. Slitna uppkavlade jeans, XXL rutig skjorta och pälsmössa. Kan vara lite svårt att få till hela den looken med tanke på att vi inte riktigt har samma frisyr, men resten går i alla fall att ordna. Adda en XXL ring och jag är redo för hösten.

Ca, c'est paris


FRANSKA VOGUE. Det här är Paris. Den lilla svarta, detaljerade underkläder, känsla för accessoarer och smak för provokation. Silke och läder, juveler och smycken. Det här är deras mytologi, och snart kommer jag få vara en del av deras mytologi när jag flyttar till paris. En månad kvar och jag kommer få känna på hur det är att vara en riktig fransyska.

Covered in lace


SPETS. Gillar att det svalare och regnigare vädret är tillbaka. Det känns friskt och fräscht. Dessutom är det inte för varmt för att täcka benen i spets. Tegelrött från h&m, svart från monki.