Syrrans shopping

Jävlar vad nice det är med en lillasyrra som har precis samma kroppsform som en själv, dvs samma klädstorlek. När hon har vart och shoppat så slänger jag mig över påsarna och testar allting. Tur att vi har samma klädsmak oxå! (Fast det hade vi inte för två månader sen då hon var emo). Hon kom hem med några kassar häromdagen och då fann jag dessa godbitar:


Just nu

Beth Hart - Leave the light on

Thomas Sabo

Aj aj aj. Mina händer är som russin. Har jobbat på hotellet fem dagar i rad nu.. och när man städar med blöta trasor och tvättar händerna hela tiden så blir det lätt lite torrt. Är nu ledig i två dagar, ljuvligt! Imon ska jag övningsköra sen kanske träffa Linnea. På söndag ska jag till Lysekil och kolla på Hannas konfirmation! Åh vi har köpt så fina presenter till dig syster. Du kommer bli överlycklig - I hope. By the way, nån mer än jag som gillar Thomas Sabos smycken? De är ju helt otroligt snygga. Det blir ett personligt smycke, me like a lot! Kanske ska köpa mig ett nu när jag kommer bli så rik.. för de är ju inte billiga direkt.

image552

För alltid

image549
image550

As we go on
We remember
All the times we
Had together
And as our lives change
Come Whatever
We will still be
Friends Forever

♥ Tack för att ni finns ♥


Love art

image548

Tittut?

image547
Jag saknar den svenska solen
Tittut? När har du tänkt att komma fram?
Det är många som saknar dig ska du veta
Men hey, om du dissar mig...
...så dissar jag dig!
Dags att boka en resa till Mallorca!

Linnet is back

Du är hemma, äntligen!
Välkommen cutie ♥
Skönaste bilden någonsin på oss
(Kan ej förstoras upp pga många skäl)
Muahaha.

IQ-piller

Var inne i affären Mique och såg att det fanns små askar vid kassan.
Jag gick fram till kassan för att se vad det var för nått.
Det stod IQ-piller på dem.
Självklart så sa jag direkt: Vadå IQ-piller??
Hon i kassan skrattade åt mig. 
Dumförklarad.
En sån ask har jag nu inhandlat!
Kan behövas i nödsituationer, som det stod på asken. 

Gorgeous

image543

Denna ljusblå oversized skjorta från Glitzy är gorgeous ♥
Härlig och snygg till sommaren.
Ett starkt Vill ha begär på denna!

Vilken?

image546



Läckra

Har jobbat två dagar i rad nu på mitt nya jobb, Hotell Lorensberg. Är faktiskt helt slut redan! Har typ träningsverk och ont i halsen.. fattar inte varför halsen men aja. Ska jobba hela juli så det kommer nog bli en stor slant tillslut. För att pigga upp mig kikade jag in på Net-a-porters hemsida och såg dessa pumps. Det finns bara ett ord som kan beskriva dem till 100%: Läckra!
image538              image539 

I, me, myself

Mitt andra hem är Paris. Har bott där i 4 år och kan franska flytande.
Oui c'est vraie!
Choklad! Finns det nått mer att säga?
Saknar min kanin Bubblan
Kudde och täcke in my heart
Dans är en stor passion
Parlo un po' d'italiano (?)
Är jättehungrig just nu, ska baka kladdkaka
Later mes amis


I like big butts

Ny kjol från Vero Moda. Finns inte så mycket att säga. Snygg mörkblå färg, härlig modell.. perfekt för varma sommardagar (om vi nu får fler sånna i sommar?). 360 kr för denna ONLY kjol.
image539

Problem med naglarna?

image538





Går dina naglar lätt sönder och skivar sig? Det gör mina, vilket är jobbigt eftersom jag vill ha lagom långa, snygga och fräscha naglar. Men de delar sig hela tiden! Kikade in på Åhlens City idag och köpte Mavala Scentifique, Nagelhärdare. Fräscha och starka naglar för 100 kr är inte dåligt minsann!


 


Fräcka mjukisar

Mina nya mjukisbyxor. Inte några svarta vanliga tråkiga, utan stylade och trendiga med fräckt mönster. Sköna och pösiga att ha en myskväll. Kommer nog använda dem sen när Streetdancen börjar till höst. Vem kommer vara hetast på dansgolvet? Haha. Bara 180 kr från Monki. (Härmade min kompis Mimmi. Men jag var bara tvungen att köpa likadana, nu kan vi mysa i samma byxor du och jag hihi).

image535

Herregud är klockan kvart över tre?

Usch kämpig natt. Började jobba klockan halv fyra på natten och jag kunde inte sova innan för då skulle det bli en plåga att ta sig upp vid tre, så jag kämpade med att hålla mig vaken. Kom hem klockan sju på morgonen och deckade direkt i sängen. För fem minuter sen vaknade jag. Haha snacka om att jag är lite fel i tiden nu. Blir det frukost, lunch eller mellanmål nu? Får se vad det finns i kylen. Later.

Emma betygsätter

Deja vue: Det finns inget annat att säga än att detta är en sjukt skicklig film. Han/hon som skrev manuset måste vara riktigt smart. Filmen handlar om Doug som hela tiden förs fram och tillbaka i tiden för att kunna utreda en terrorattack som skett på en båt. Slutet var suveränt!
Betyg: EEEE

The Illusionist: En läcker och annorlunda film med kärlek och magi som tema. Man är fast från början till slutet och även här är slutet en surprise! Efteråt har man rysningar i kroppen och önskar att man kunde trolla!
Betyg: EEEEE

The long kiss Goodnight: Jag har aldrig sett någon liknande actionfilm. En kvinna tappade minnet för åtta år sedan men försöker nu ta reda på vem hon egentligen är... det som är glömt är inte alltid borta! Bra film men lite för blodig för mig.
Betyg: EEE

image535