0238AM


MNT. Käkar chocolate midnight cookies och lyssnar på chill/crapy smörj musik.

Random from the week-end with my family, summer weather and some traveling


Party with the cap


12:25. Har precis varit ute och joggat samt gjort situps med en militärsnubbe. Det var ett år sen jag tränade vilket betyder att jag är helt slut. Men det blir ingen vilan nu inte, ska till jobbet snart. 15 - fermeture aujourd'hui, putin.

I don't know why, I can't explain it


STUFF. Det var länge sen det var fint väder, det har mest regnat, haglat och åskat det senaste. Men nästa vecka verkar det som om sommarn kommer med 26 grader sol. Prefekt tajming eftersom min älskade familj kommer ner och hälsar på. Har inte träffat dem på flera månader. Annars känns det som om mitt känslomässiga liv just nu är med i en dragkamp.

Tuesday / 12.05.2009


13:21. Pic one: utsikt från Ps tak. Pic two: grannarnas fönster. Livet i paris rullar på. Jobbar väldigt mycket på häagen-dazs, det har blivit runt 40 timmar i veckan det senaste. När jag inte jobbar hänger jag med häagen-dazs folket som är helt underbara. Annars har det varit många baksmällor, middagsbjudningar och ragg det senaste. Kanske dags att börja ta itu med de mer seriösa sakerna, som t.ex. betala hyran? Det skulle egentligen ha gjorts för tolv dagar sen. Duktig flicka!

My future, looking good


Om två månader lämnar jag paris. Nästa destination - franska rivieran med V, P, S och kanske Vs boyfriend. Men innan jag drar mig ner mot medelhavet blir det några veckor hemma i sverige. Framtiden ser mkt ljus ut. Dags för en cigg.

Want to change - going lesbian


CHANGE. Drack vodka och hängde på show case igår med blandat folk. Under nattens gång bestämde jag mig för att ändra min sexuella läggning - i'm going to be a lesbian. Kanske funkar det bättre med tjejer än med killar för mig? Fick i alla fall en het kyss av C, det var en bra början.