Trettiondejuni


OLD VS NEW. Hittade ett par gammla jeans från stenåldern igår. De är sådär lagom trasiga. Idag hittade jag även världens skönaste tröja från Monki. Den är silkeslen och påminner om myrornas krig. Fann även ett par skor på rea. En hundring billigare, ett par skor rikare.

Fashion is not a luxury


SARAH JESSICA PARKER. Uttjatat om SATC? - kanske det, men what ever. Hon är grym, serien är grym och filmen är grym. Hela hon är som en enda stor catwalk, inspirerande.  I vår lägenhet i paris ska hon hänga på vår collagevägg.

Can we rewind?


SUGEN. Är sugen på två saker just nu, cigg och leopardsjal i håret. Precis som den kvällen för några veckor sen.

Les soldes


REA. Brukar vara sjukt dåligt på att fynda när det är rea, men denna gången lyckades jag. Nitarmband 79,50. Klocka 249. Ring 15. Linne 90. Linne 90. 50 eller 75 procent på allt. Annars älskar jag dessa fyra meningar från låten Lily Allen - Little things:

we'd spend the whole week-end lying in our own dirt
i was just so happy in your boxers and your t-shirt
the first time that you introduced me to your friends
and you could tell that i was nervous, so you held my hand

Det är så kärlek ska vara.

Rainbow on my feet


SATC. Sex and the city med tjejerna ikväll. En cosmopolitan och höga skor är väl ett måste då? - oh yes.


Thursday nightNYTT IGEN. Stickad stor tröja från Gina (lite Monki stuk tycker jag). Ett par peaceörhängen, köpte samma som S för de är sjukt snygga! Armbanden har jag gjort själv - avancerat.

Bassett shoes


LOVE THEM. Mina nya skor. 10,3 centimeter. Rosa vs orange. Sköna som få. De känns lite som Bassett's candy. 400 spänn fick jag betala för dem på Din Sko. By the way så har jag varit sjukt dålig på att blogga det senaste, har haft så mycket för mig. Men nu är jag tillbaka, i think.

Triwa by Tritoni


GREAT WHITE II. Vill ha den här i sommar, that's it.

Beauty spots


STENTVÄTTAT. Kom hem med ett par jeans i två storlekar mindre än vad jag brukar ha. Känns väldigt bra. Trots att jag trycker i mig choklad och dricker öl typ varje dag så håller formen i sig (om den inte blir slankare till och med?). Vit stor/kort tee från Monki. Mina beauty spots på magen fick synas lite idag.  

Studenten 08 - lyckligast

image729image730image731image734image737image732image738
DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV. Champagnefrukosten, stipendiet, mösspåtagningen, utspringet, flaket, badet i Poseidon, studentmottagningen, förfesten, studentfesten. Allt var lyckat, mer än lyckat. Jag var inte på dåligt humör en enda sekund, grät bara en glädjetår när jag såg min syster. "Titta på henne, hon skiner ju av glädje" - det sa alla om mig, och det var ju sant. Studenten kommer bli ett minne för livet, och antagligen ett av de bästa minnerna!