Baseboll jacka

image533Har kollat in en baseboll jacka ett tag nu. Tycker de är snygga! Den jag har sett är guldfärgad, inte mörkt men lite ljusguldaktig. Dessutom är den på rea nu och kostar 400 kr istället för 800 kr. Den är inte så tunn som jag skulle vilja att den var, den är fodrad. Men det kanske är bra för då kan man använda den på hösten och under kallare vår/sommardagar (som nu tex). Kan inte bestämma mig om jag ska köpa den eller inte. Vad tycker ni? Bra fyndköp? Eller onödigt fyndköp? Kommer jackan hålla ett tag eller vara ute i höst? (Jackan på bilden är inte den jag sett i affären).
 

Se upp!

Titta åt höger. Vänster. Höger. Backspegeln. Blinkers. Sväg. Släpp kopplingen. Gasa. Växla. Frikoppla. Frikoppla Emma! Växla nu. Såja. Växla tillbaka. Backspegeln. Höger. Vänster. Frikoppla. Bromsa. Gasa. Backspegeln. Höger. Vänster. Växla till trean. Växla till tvåan. Sakta ner. Vänster. Höger. Backspegeln. Släpp på gasen. Frikoppla. Bromsa. Blinkers. Sväng höger. Gasa. Titta vänster. Titta höger. Växla till fyran. Gasa. STOP!!! Hehe ville bara kolla att du visste vart bromsen satt.

Hjärnan går i full speed. Fötterna jobbar som bara den. Handsvetten tränger fram. Blicken vandrar fram och tillbaka. Men fan va kul det är!! Denna trendiga accessoar pryder nu vår bil (bild från google):
image531

Citat #2

"Låt det bästa i det förflutna bli det sämsta i framtiden"

My love

Köpte denna ursöta kjol från MQ idag. Älskar modellen, tyget och färgen. Först kollade jag på liknande modeller men tyckte inte att nån av dem var sådär perfekta. Så jag frågade om det fanns nån annan färg eller modell på kjolen. Efter en titt på lagret kom biträdet fram med denna och sa: "Det fanns bara en grå kvar i Smal och den är lite annorlunda för det är en ballongkjol istället för en rak vanlig". Pulsen ökade, jag kände hur mungiporna drog sig uppåt och utbrast: JAG TAR DEN! Haha nja kanske lite väl överdrivet där.
image530

I'm overwhelmed

En del dagar är bra, en del dagar är dålga. Detta har vart en bra.

Började med att jag fick armbanden från Cocoo, och jag måste säga att jag blev positivt överraskad för de var snyggare i verkligheten. Speciellt det silvriga skärparmbandet!
Under dagen var jag hemma hos Samira, hjälpte henne packa eftersom hon ska åka till Marocko idag, fuskit. Det blev även Ben & Jerry's och tv-tittande.
Sen fick jag ett till jobb. Hallelujah! Fick jobb på ett hotell som städerska, kanske inte det roligaste jobbet men men det är ju bara mitt andra jobb så det är ingen idée att förvänta sig nått kul, lyxigt eller soft jobb. Nu när vädret rent ut sagt suger så städar jag hellre och tjänar en slant än att sitta hemma och glo på tvn.
Handlade massa godsaker med pappa och snart ska vi kolla film och vräka i oss.
Dessutom så blev jag riktigt glad när jag kollade statistiken på bloggen. Jävlar. Vad hände? Plötsligt hade det blåa sträcket stigit som bara den! Sist men inte minst så såg jag att jag är med på blogglistan med de mest aktiva bloggarna. Det trodde jag aldrig skulle hända. I'm overwhelmed ♥


Cocoo

Dessa söta armband har jag beställt från Cocoo. Det har så himmla mycket fint, men jag föll för dessa två. Väntar bara på att de ska trilla ner i brevlådan. Borde få dem imorgon om de håller vad de lovar...

image529

20:25 en onsdagkväll

Nu ska jag ta en dusch, sen blir det Project Runway, PCD och Ben & Jerry's! Later.

Pink

image527
Åh va sjukt sur jag blev när jag läste GP idag. Pink var nämligen i Göteborg igår!
Jag älskar verkligen Pink, gillar hennes musik och tycker hon har en härlig personlighet. Om jag bara hade vetat och om jag bara hade vart 18 hade jag fixat biljetter så fort som möjligt. Fast det var en hemlig koncert på Trädgår'n, usch och tvi. Nästan gång säger jag bara! 


25 juni

När jag kom hem igår tjöt det något alldeles förfärligt i öronen och fötterna värkte som bara den. Men det gjorde absolut ingenting med tanke på att jag precis kommit hem från Justin Timberlakes koncert på Scandinavium! Damn he's good! Han dansar grymt bra och sångrösten är inget att klaga på. "När Micheal Jackson inte längre finns är det ingen annan i världen som kan visa upp ett lika imponerande register i genren falsettsång och koreograferande dans" (GP).
Natascha Bedingfield var förband och Timbaland sjöng med Justin samt hade sin egna lilla show ett tag. Visst var båda två bra men inget slog Justin. "Med en liten fingerknäppning, ett höftjuck eller yeah så är i stort sett alla 14 081 på fötter, och skriker ut trumhinnorna på varandra" (GP). Det stämmer så bra så! Jag, Johanna och hennes kompis Sara vrålade, dansade och klappade i takt hela kvällen. Den bästa låten, enligt mig, var när han körde igång Sexy Back. Det var även grymt när publiken körde fotstamp och vågen (fast vågen missade jag, hade väl blicken riktad på Justin och var inne i min egna lilla drömvärld haha).

image524

Härlig stil

image523

Midsommarafton

Midsommarafton: regn, grått och blåsigt. Det är alltid samma visa (nästan i allafall). Men trots det dåliga vädret så blev det en mycket lyckad kväll! Istället för fest på Kalvsund, som var meningen från början, så blev den flyttad till stan in my house. Mycket trevligt folk kom, maten var utsökt (tack alla som hjälpte till med maten, jag hade aldrig klarat det själv haha) och allas humör var på topp! 

image521

Paper waist

image524

Dagens shopping

image522

Saknade syster

image521

Shit det märks att du är borta.
Ingen hög musik som spelas och telefonen ringer inte stup i kvarten.
Tomt och tyst.
Ingen att reta eller berätta dåliga skämt för.
Kärleksmumsen börjar ta slut.
Kommer inte riktigt få va med dig förrän i slutet av juli.
Längtan är redan stor.
Je t'aime soeur.


Fröken Alba

image517image518

100% avis

Nu drar Mamma och Hanna till Paris, sen på onsdag drar Pappa. Jag är ensam kvar. Jag vill också, så otroligt himmla gärna mycket. Får trösta mig med de 1000 kr jag fick i stipendie för strålande betyg! Men jag vill ändå...

Lite ledsen just nu.

EN DAG...

image512
                                                                                                                                                     ...från frihet!

ÄPPELDROPPAR BY ME

image509image507image508

WANNABE?

Jag gjorde ett test för att se vilken bloggtyp jag är, detta blev resultatet:

Wannabebloggare
Du tror att du är på väg att bli något stort. Du definierar dig själv som modell (ja, du har ju låtit en fotograflärlig ta några photoshoots på dig i en studio), du är en blivande skådespelerska (hey, du har trots allt sökt till ett antal dokusåpor och medverkat som statist i "Smala Sussie"), betraktar dig själv som konstnär (eftersom dina verk medverkade på skolans vernissage) och hävdar att du jobbar "med mode" (fast du i verkligheten jobbar som butiksbiträde i kassan på Lindex). Eventuellt drömmer du om att bli designer av något slag och sitter hemma och knåpar ihop egna smycken eller syr egna kläder. Eller varför inte journalist? Du har för fasicken fått flera krönikor publicerade i lokaltidningen! När du går ut dricker du bubbel eller Cosmopolitans eftersom öl "är för losers". I bloggen skildrar du ofta hur många gratisprylar och inbjudningar till diverse evenemang som dimper ner i brevlådan.

Stämmer inte:
♣ Modell? Jag? Jag är bara 1,65!!
♣ Haha Smala Sussie? Hatar den filmen!
♣ Jag säger inte att jag jobbar med mode. Jag är ju tidningsbud haha
♣ Symaskinen är verkligen inte min bästa vän

Stämmer:
♥ 
Jag har blivit plåtad i en studio
♥ Mycket hellre Cosmopolitan än öl, I Love
♥ Designer av något slag stämmer bra!


RABARBER HÄROM PAJ

Tre härliga och varma dagar på Kalvsund aka Koön.
Är sjukt bränd.. fan det är samma visa varje år.
Har badat massa gånger, skööönt!
Hatar måsar, speciellt när de attackerar en när man är ute och går sin postrunda.
Dagens kommentar: Jag åt rabarber härom paj! (carro)
Sova på bryggan under ett parasoll är paradiset, seriöst.
Hur kär får man bli?

BEAUTY OR BEAST?

image504

Alla älskar eller har älskat Disney! Ingen har väl missat alla de underbara figurerna. Vem är favoriten av prinsessorna? Belle, Ariel, Askungen, Jasmine, Törnrosa, Snövit eller kanske Alice? Jag kan inte välja en så det blir Jasmine och Ariel!

Vacker runt halsen

image502image503Två coola halsband:
♥ Nycklar från Top Shop
♥ Sko från H&M









CHOKLAD RUNT ÖGONEN?

Hanna och jag var på Kalvsund idag och typ kokade, två kräftor kom hem idag efter en lång dag. Var även på Saltholmen igår med folk från klassen, mycket trevligt. Så solbrännan börjar komma fram nu! Tog även mitt första dopp idag.. svinkallt! I allafall när vi skulle hem köpte jag och hanna Marabou för att ha på båten:

Emma: Har jag choklad runt ögonen?
Hanna: Va? Hahah
Emma: oj hahahaha! Jag menar marabou runt ögonen!
Hanna: Hahahaha!
Emma: Fan! Maskara heter det!


FY FAN VA DU ÄR BRA!

Idag tog älskade Johanna studenten! Vi var på Hulebäck och hängde på henne blommor och gosedjur, kastade upp henne i luften och vinkade av henne när flaket åkte in till stan. Sen åkte vi hem till Svedbergarna för mottagning. Maten var helt underbart god, shit va mycket jag åt! Pastasallad, melon, vindruvor, tårta, jordgubbar, chips, godis och självklart blev det champagne. Johanna öppnade alla sina presenter. Damn vilken tid det tog, så himmla många haha. Vi var där hela kvällen. Vilken mysig och lyckad dag, jag hoppas min student blir lika fin. Är redan SUPERLADDAD och längtar nu som faan! Jag övade därför lite grann med Johannas studentmössa hihi. By the way så blev jag mobbad av en nioåring, så mitt nya smeknamn är nu Postis...


image491
Älskar dig my J.

Klänningar i stora lass

image492image486image487image488image489image491


TRUE?

A good friend
will get you out of jail,
but a true friend
will be sitting there next to you saying: 
Dude, were fucked!


I NEEDED A TOOTHBRUSH BECAUSE THATS HOW I ROLL

Följ instruktionerna

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed

Välj datumet du är född på:
01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - Paris Hilton
05 - a toothbrush
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma

Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig:

White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Vad blev du?

DAGENS...

                         ...positiva: Värmen & MVG i Matte B, damn I'm Good haha!
                         ...onda: Träningsverk i vaderna efter allt springade i trappor pga GP
                         ...negativa: Måste skriva den sista uppsatsen i kultur
                         ...kanske: Bio eller myskväll?
                         ...kommentar: "Jag ska släcka bränder om det uppstår några"
                         ...vill ha: Jeansshorts / Paperwaistshorts

WASTE OF TIME?

Jag kan sitta i evigheter och kolla på RoomRaiders, DisMissed och Next på MTV. Det är så himmla kul, men samtidigt skäms jag över att jag kollar på det. Snacka om att slösa tid, men det är härligt att skratta åt personer som gör bort sig, man känner sig så mycket bättre då haha.
Nån mer som glor på nått av dessa program? Eller skulle kunna tänka sig vara med i ett? (Jag skulle inte vilja vara med!) 

P.S Den klockrenaste kommentaren idag:
Kollade på Next på MTV, denna gången är det ett gäng bögar som ska dejta.
När den första går ut ur bussen säger han: This is so gay!



TUTTI FRUTTI

image479

Relax

image475image476
Senaste inköpen:
♥ Ballongklänning från H&M
♥ T-shirt klänning från Top Shop


THIS IS WHY WE ARE SISTERS

image471

COULEURS A LA MER



TRÖTTER

Trött. Trött. Trött.
Ska bli så skönt att få sova en hel natt! Har jobbat tre nätter i rad nu, samt haft tjejkväll i fredags och var på fest igår så det finns inte speciellt mycket krafter kvar i min lilla kropp nu. Har sovit cirkus 2-3 timmar per natt. Imon börjar vi sent, yes! Då kan jag se film ikväll, Traffic eller I, Robot. Har inte bestämt mig vilken det blir än. Sen ska jag sova elva ljuvliga timmar.

I ♥ min säng.